yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Mrt 2023 #11 Kül kadar etkisi olmayanların, kendini ateş gibi görmelerine hastayım.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Mrt 2023 #12 yesim434 dediki: Kül kadar etkisi olmayanların, kendini ateş gibi görmelerine hastayım. Genişletmek için tıklayın... bu galiba bulaşıcı hastalik bendede oluyor öyle
yesim434 dediki: Kül kadar etkisi olmayanların, kendini ateş gibi görmelerine hastayım. Genişletmek için tıklayın... bu galiba bulaşıcı hastalik bendede oluyor öyle
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Nsn 2023 #13 Son otuz gün sonra. Zafe beş kala
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Mys 2023 #14 Yardım insanlık için yapılan birşeydir Kimse düşünmesin ki bu aptal diye
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Ock 2024 #15 Belki bugün, belki yarın dedim Bekledim seni,ölümü bekler gibi, seni bekledim.... Bir kış daha geçti, Bir yaş daha eksildim Bir sen eksilmedin Ne ÖMRÜMDEN... Ne de YÜREĞİMDEN....
Belki bugün, belki yarın dedim Bekledim seni,ölümü bekler gibi, seni bekledim.... Bir kış daha geçti, Bir yaş daha eksildim Bir sen eksilmedin Ne ÖMRÜMDEN... Ne de YÜREĞİMDEN....
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Ock 2024 #16 Sana ihtiyacım olduğunu bile bile gelmiyorsun..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Şbt 2024 #17 Nasıl da esir düştüm varlığına...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Şbt 2024 #18 Sözsüzüm. Yüreğim acıyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin.
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 7 Şbt 2024 #19 Güçlü olmasan da öyle görün, düşen yaprağa basan çok olur...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Şbt 2024 #20 Dünya'nın en büyük yüküdür. Aklı sende olmayanı ısrarla yüreğinde taşımak