Suskun V.I.P V.I.P 4 Mrt 2013 #11 Geçmiş olsun Ceylanım toparla kendini ve aramızda ol yokluğunu hissediyorum.
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Mrt 2013 #13 Bende neden gelmiyor diyorum,çok merak ettim onu gerçekten. Meğer ameliyat olmuş benim bitanem. Geçmiş olsun gül bakışlım,seni çok seviyorum. Hep yanındayım. Bir an önce ailene dön,çok özledik seni...
Bende neden gelmiyor diyorum,çok merak ettim onu gerçekten. Meğer ameliyat olmuş benim bitanem. Geçmiş olsun gül bakışlım,seni çok seviyorum. Hep yanındayım. Bir an önce ailene dön,çok özledik seni...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Mrt 2013 #14 Gelmis gecmis olsun insaallah..iyi haberlerini bekliyoruz araz kardesim..
cemree =)=) V.I.P 5 Mrt 2013 #15 Çok Çok Çok geçmiş olsun araz en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle =)....
AHSEM ....EnDl-LeS.... 5 Mrt 2013 #16 çok geçmiş olsun yokluğu belliydi ama nedenini bilmiyodum en kısa zamanda aramızda görürüz inşallah
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Mrt 2013 #17 @-araz-ım çok geçmiş olsun en kısa zamanda bizlerle olman dileğiyle acil şifalar diliyorum. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Mrt 2013 #19 -araz- dediki: BEN GELDİİİİİMMMMMM hepinizi çok ama çookkk özledim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnn canımmmm
-araz- dediki: BEN GELDİİİİİMMMMMM hepinizi çok ama çookkk özledim Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnn canımmmm
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Mrt 2013 #20 -araz- dediki: BEN GELDİİİİİMMMMMM hepinizi çok ama çookkk özledim Genişletmek için tıklayın... Seni yeniden görmek cok ama cok güzel, tekrar tekrar hosgeldin araz kardesim
-araz- dediki: BEN GELDİİİİİMMMMMM hepinizi çok ama çookkk özledim Genişletmek için tıklayın... Seni yeniden görmek cok ama cok güzel, tekrar tekrar hosgeldin araz kardesim