K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Ekm 2015 #1 TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE..GEÇMİŞ OLSUN..@papatya
P Papatya V.I.P V.I.P 21 Ekm 2015 #3 kAşİf dediki: TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE..GEÇMİŞ OLSUN..@papatya Ek dosyayı görüntüle 119654 Genişletmek için tıklayın... Bu çiçekleri görünce birden içimden iyileşmek geldi ya Ne gerek vardı kaşif çok incesin teşekkür ederim... Ayrıca ben referans almadım, kusura bakma yeni gördüm. KıRMıZı dediki: Geçmiş olsun papatya..Kendine dikkat et.. Genişletmek için tıklayın... Sağol kırmızı hepimize geçmiş olsun canım.
kAşİf dediki: TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE..GEÇMİŞ OLSUN..@papatya Ek dosyayı görüntüle 119654 Genişletmek için tıklayın... Bu çiçekleri görünce birden içimden iyileşmek geldi ya Ne gerek vardı kaşif çok incesin teşekkür ederim... Ayrıca ben referans almadım, kusura bakma yeni gördüm. KıRMıZı dediki: Geçmiş olsun papatya..Kendine dikkat et.. Genişletmek için tıklayın... Sağol kırmızı hepimize geçmiş olsun canım.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 21 Ekm 2015 #4 iyileşmene bir nebze katkı sağladıysa ne mutlu..iyi olursun inşallah..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Ekm 2015 #5 Kuzuumm noldu ki neyin var :/ çok geçmiş olsun iyi ol biran önce inş