• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Gelin Kaynana Çekişmesinin Sonu

ama ama gelin olarak cevaplamıştım :D kaynana olarak cevaplarsaydım,gözü kör olasıca gelinlerin yüzünden derdim D: :P

Yok yok sen farkında olmasan da kaynana tarafın baskın gelmiş :P Genç insanın kanı hızlı akar bazı şeyleri düşünemeye bilir o nedenle kaynana biraz daha sabırlı ve hoş görülü olmalı bence :))

Yok yok sen farkında olmasan da kaynana tarafın baskın gelmiş :P Genç insanın kanı hızlı akar bazı şeyleri düşünemeye bilir o nedenle kaynana biraz daha sabırlı ve hoş görülü olmalı bence :))

Aksine büyükler yaşlandıkça daha da alınganlaşıyor ve bu alınganlık nedeniyle huysuzlaşıyorlar.
Bu yüzden küçükler sevgi ve saygılarını gösterirse büyüklerde daha hoşgörülü olacaklardır.
Aksi takdirde sorunlar kaçınılmaz olur.
Sadece gençlere güleryüz ve biraz da empati yapmak düşüyor.
Tabi birde tatlı dil :)
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.... Ve kullanışlı bir sözdür de :)
Kaynanan geldiğinde annen geldiği kadar sevinirsen ve tebessümle bakarsan yüzüne ortada sorun olmaz bence
Çünkü genelde kaynana geldiğinde gelinler somurtunca e haliyle o ruh hali kaynanaya da geçiyor.

İstisnalara gelince, taraflardan biri bazen diğerinden daha gaddar olabiliyor. O da istisnası deyip sonlandırayım insanoğlu bu :P

Geri