Safir Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2009 #21 Neşeli-gevezeden bir anda soğukkanlı-itici'ye transfer olabilerem. Pek dengeli değilim, yaniiiii diğer diyorum efenim ;P
Neşeli-gevezeden bir anda soğukkanlı-itici'ye transfer olabilerem. Pek dengeli değilim, yaniiiii diğer diyorum efenim ;P
Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Hzr 2009 #22 Ben neşeliyim.;C;O. .Neşeli olmasam geveze+sıcakkanlı veZır deli olamam dimi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Hzr 2009 #23 sıcakkanlıyı işaretlemişim bi ara..ne zamn yaptıysam hatırlamıyorum..yorum sizin öylemiyim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Eyl 2021 #24 benimki neşeli de beni tanıyınca millet de bana uyuyor bi neseleniyorlar hic sorma Son düzenleme: 14 Eyl 2021
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Eyl 2021 #27 Neşeli, sıcakkanlı bazen konuşkan ve bazen de epey bi suskun olabiliyorum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Eyl 2021 #29 asla ağır abi olamadım,sakin sakin tane tane konuşamadım,hep bir telaş var ruhumda,
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Eyl 2021 #30 Bazen sogukkanli bazen neseli bazen durgun...nasil uyanirsam oyle gidiyor