Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #82 @araz gitmekmi yok öyle birşey Çok karşılaşamıyoruz ama o güzel yorumlarını ve sohbetini özlerdim. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #84 Oy oy asma güzel yüzünü @Acı-Hayat canım gitmem Yeni geldin nereye gidiyorsun daha karpuzumuz var diyorum ve Sevecenliğini,şiirlerini özlerim. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Oy oy asma güzel yüzünü @Acı-Hayat canım gitmem Yeni geldin nereye gidiyorsun daha karpuzumuz var diyorum ve Sevecenliğini,şiirlerini özlerim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #87 Kardeştir hiç özlenmezmi?. Beyfendi durusunu, saygısını, yorumlarını özlerim.Rüzgaraydı bu Rüzgargülü neşesini paylaşımcı oluşunu özlerdim.
Kardeştir hiç özlenmezmi?. Beyfendi durusunu, saygısını, yorumlarını özlerim.Rüzgaraydı bu Rüzgargülü neşesini paylaşımcı oluşunu özlerdim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Eyl 2012 #89 Acı-Hayat dediki: aman modum sakın gitmebenimde niyetim yok zaten dostluğunu Genişletmek için tıklayın... yok ikimizde gitmiyoruz canım buradayız Samimiyetini.
Acı-Hayat dediki: aman modum sakın gitmebenimde niyetim yok zaten dostluğunu Genişletmek için tıklayın... yok ikimizde gitmiyoruz canım buradayız Samimiyetini.