yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Eyl 2021 #11 Ask varsa niye saklansin ki yada neden saklansin ki ben kesinlikle saklanmaz diyorum ) ve Ekliyorum Agzi olan konusur
Ask varsa niye saklansin ki yada neden saklansin ki ben kesinlikle saklanmaz diyorum ) ve Ekliyorum Agzi olan konusur
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 15 Eyl 2021 #12 Aşk varsa yaşanır
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Eyl 2021 #13 Polyanna dediki: Aşk varsa yaşanır Genişletmek için tıklayın... Bencede niye saklansin ki varsa vardir )
Polyanna dediki: Aşk varsa yaşanır Genişletmek için tıklayın... Bencede niye saklansin ki varsa vardir )
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2021 #14 Makbul olan gizli aşktır yoksa çok karışan görüşen olur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Eyl 2021 #15 hayir saklanamaz illa kendini gösterir
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Eyl 2021 #16 Niye saklansın ki? Aşk yaşamak içindir, saklamak için değil