KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Eyl 2012 #182 Yine nerden dustun ki aklima...seni neden bir turlu silemiyorum..beyniminn zihnimin derinliklerinden hortlayip neden bn burdayim hala diye haykiriyosun...gormuyormusun bn sensiz mutluyum....
Yine nerden dustun ki aklima...seni neden bir turlu silemiyorum..beyniminn zihnimin derinliklerinden hortlayip neden bn burdayim hala diye haykiriyosun...gormuyormusun bn sensiz mutluyum....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Eyl 2012 #185 KıRMıZı dediki: Seveni ariyorum.... Genişletmek için tıklayın... zor bulursun sevecek adammı var...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #186 sitem* dediki: zor bulursun sevecek adammı var... Genişletmek için tıklayın... niye yokmuş
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #187 RUZG4R dediki: niye yokmuş Genişletmek için tıklayın... Ben buna iyi yorum yapardımda neyse
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #188 KüL_KeDiSi dediki: Ben buna iyi yorum yapardımda neyse Genişletmek için tıklayın... yapaydın bende geri kalmazdım
KüL_KeDiSi dediki: Ben buna iyi yorum yapardımda neyse Genişletmek için tıklayın... yapaydın bende geri kalmazdım
BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #189 RUZG4R dediki: yapaydın bende geri kalmazdım Genişletmek için tıklayın... Ben yaparsam sen susarsın
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 19 Eyl 2012 #190 KüL_KeDiSi dediki: Ben yaparsam sen susarsın Genişletmek için tıklayın... eminmisin bence sen bir daha bir düşün
KüL_KeDiSi dediki: Ben yaparsam sen susarsın Genişletmek için tıklayın... eminmisin bence sen bir daha bir düşün