BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ksm 2012 #221 Yine dolu doldu içim göz kapaklarıma geldi yaşlar akmak istiyolar deli gibi belki bıraksam onları rahatlıycaktım kendimle savaşıyorum resmen offf olmuycak birşeyin içindeydim bile bile dibe vuruyorum..
Yine dolu doldu içim göz kapaklarıma geldi yaşlar akmak istiyolar deli gibi belki bıraksam onları rahatlıycaktım kendimle savaşıyorum resmen offf olmuycak birşeyin içindeydim bile bile dibe vuruyorum..
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ksm 2012 #223 Boğazıma Kaçtı Aşkın Ne Zaman Öksürsem Sen Diye, Hayat Arkamdan Vuruyor Elleriyle Onunla Geber Diye.
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Ksm 2012 #224 Amacım; Kelebeğin kanadındaki o bir günlük mutluluğu, hergün verebilmekti sana..
BeReNN Alyam? Özel üye 3 Ksm 2012 #225 Unutma! Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak, Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin! Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin.. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara.. Gâvura kızıp da oruç bozulmaz! Sök at kafandan acabaları! Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.. Can Yücel
Unutma! Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak, Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin! Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin.. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara.. Gâvura kızıp da oruç bozulmaz! Sök at kafandan acabaları! Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz.. Can Yücel
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2012 #227 Sen degil misin bni bnden alan...geriye bu kemik yiginini birakan
Esr3 Özel Üye Özel üye 22 Arl 2012 #228 Herkes 'Bir' defa gider...geri dönüşsüz bir yoldur 'gitmek' Gelsen bile hiçbir şey bıraktığın yerde durmamıştır. Çünkü , Onlarda gitmiştir İnecik.
Herkes 'Bir' defa gider...geri dönüşsüz bir yoldur 'gitmek' Gelsen bile hiçbir şey bıraktığın yerde durmamıştır. Çünkü , Onlarda gitmiştir İnecik.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Arl 2012 #229 Seni Özlememi seni hatırlamamı neden bekliyorsun ki...Seni anımsatacak ne bıraktın ki bana...