Tuba ♕ Özel üye 13 Ags 2013 #271 Bir şey söyle . Sözü aşsın öze değsin . Bir şey söyle , yanındayım mesela ..! ”
Tuba ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #272 Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken, Ben sana aşık oldum.. Canan Tan
Tuba ♕ Özel üye 15 Ags 2013 #273 Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.! - Özdemir Asaf
Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.! - Özdemir Asaf
sinovax Katılımcı 15 Ags 2013 #274 Tuba dediki: Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.! - Özdemir Asaf Genişletmek için tıklayın... onun da mutluluğa ihtiyacı vardır belki
Tuba dediki: Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.! - Özdemir Asaf Genişletmek için tıklayın... onun da mutluluğa ihtiyacı vardır belki
Püsküllü Huni Katılımcı 18 Ags 2013 #277 Camı kırmak çok kolay Göğü hep göğertmek Unu hiç acıtmamak Çölü tez çimlemek Er'i dişilemek Piçi babalamak Sonu ilklemek hemen Zor olanı sen
Camı kırmak çok kolay Göğü hep göğertmek Unu hiç acıtmamak Çölü tez çimlemek Er'i dişilemek Piçi babalamak Sonu ilklemek hemen Zor olanı sen
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 18 Ags 2013 #279 Birileri ekmeğinin peşine koşarken, birileri de koşar öylesine bom boş...
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Ags 2013 #280 Çok önemsediğin gün gelir seni görmez olur kimi önemsediğine dikkat et ya da hayata suç atma....