Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2013 #72 Googledeki ilk sayfadaki Çağlayağmurlar ben değilim. Ama ikinci sayfa ilk sıraya yerleşmişim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Hzr 2015 #74 Face beni geçmiş ilk sıradan 4.sıraya düşmüşüm ama her iki avatarımla da görsellerde hala liderim ..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2015 #75 Ben hiç görünmüyorum çok kötü ya, belirgin bir nick seçmeliyim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Hzr 2015 #76 YoRuMSuZ dediki: Ben hiç görünmüyorum çok kötü ya, belirgin bir nick seçmeliyim Genişletmek için tıklayın... ben avatarımla hazır yanıtla da çıkıyorum abi unutmuştum ben orayı 2 yıl geçmiş nostalji oldu konu bana
YoRuMSuZ dediki: Ben hiç görünmüyorum çok kötü ya, belirgin bir nick seçmeliyim Genişletmek için tıklayın... ben avatarımla hazır yanıtla da çıkıyorum abi unutmuştum ben orayı 2 yıl geçmiş nostalji oldu konu bana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2015 #77 RUZG4R dediki: ben avatarımla hazır yanıtla da çıkıyorum abi unutmuştum ben orayı 2 yıl geçmiş nostalji oldu konu bana Genişletmek için tıklayın... Demek ki arada hatırlamak lazım
RUZG4R dediki: ben avatarımla hazır yanıtla da çıkıyorum abi unutmuştum ben orayı 2 yıl geçmiş nostalji oldu konu bana Genişletmek için tıklayın... Demek ki arada hatırlamak lazım