_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Şbt 2014 #51 Açores - Portekiz Colosseum - Roma Medellin - Kolombiya Stokholm'deki sıradışı metro Toskana Vadisi - İtalya
Açores - Portekiz Colosseum - Roma Medellin - Kolombiya Stokholm'deki sıradışı metro Toskana Vadisi - İtalya
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 27 Şbt 2014 #52 Floransa en çok görmek istediğim yerlerden biri .inş. kısmet olur
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Mrt 2014 #53 48 saat içinde çekilen 5.000 fotoğrafın birleşmesiyle oluşan fotoğraf
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Nsn 2014 #56 Cesky Krumlov, Çek Cumhuriyeti Cleveland balon festivali, 1.5 milyon balon gökyüzüne bırakılırsa, 1986 Işık Tüneli, Japonya Montjuic, Barcelona, İspanya 2000 yılında Çin'in Fukang şehri yakınlarında bulunan meteordan bir parça
Cesky Krumlov, Çek Cumhuriyeti Cleveland balon festivali, 1.5 milyon balon gökyüzüne bırakılırsa, 1986 Işık Tüneli, Japonya Montjuic, Barcelona, İspanya 2000 yılında Çin'in Fukang şehri yakınlarında bulunan meteordan bir parça
felsefe_mi ...!... Özel üye 7 Nsn 2014 #58 Afrikayı görmek isterdim ben. Çok enteresan cidden. Bir ara kafaya takmıştım gerçi hala aklımın bir kısmında var
Afrikayı görmek isterdim ben. Çok enteresan cidden. Bir ara kafaya takmıştım gerçi hala aklımın bir kısmında var