YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Arl 2011 #12 yesim434 dediki: Bunlar erkekmi top mu yoksa nonosmu bir cözemedim ))))bayagi poz vermisler Genişletmek için tıklayın... Yeşim çok açık sözlüsün alıntı yaptığım şu mesajımda açıklamıştım YoRuMSuZ dediki: Bu erkek falan değil. Bir bayan. Sadece erkek kılığına girmeye çalışmış Tabii giremediği için de (zaten mümkün değil) cinsiyet çatısmasına uğramış Genişletmek için tıklayın...
yesim434 dediki: Bunlar erkekmi top mu yoksa nonosmu bir cözemedim ))))bayagi poz vermisler Genişletmek için tıklayın... Yeşim çok açık sözlüsün alıntı yaptığım şu mesajımda açıklamıştım YoRuMSuZ dediki: Bu erkek falan değil. Bir bayan. Sadece erkek kılığına girmeye çalışmış Tabii giremediği için de (zaten mümkün değil) cinsiyet çatısmasına uğramış Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Arl 2011 #13 huyum kurusun ne yapim ben buyum )))) benim cocuklarda bazen oyun icin giriyor top deyince futbol topu saniyorlar ))) onun icin biraz net olsun dedim hahaha top oyunu ararken bunlarla karsilasmasinlar diye ))
huyum kurusun ne yapim ben buyum )))) benim cocuklarda bazen oyun icin giriyor top deyince futbol topu saniyorlar ))) onun icin biraz net olsun dedim hahaha top oyunu ararken bunlarla karsilasmasinlar diye ))
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 28 Arl 2011 #14 Biri şu adamı ya da kadını her neyse işte uzaya göndersin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Arl 2011 #15 sana gönderelim sen doğru yolu buldurursun sanırım ona