dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Ksm 2015 #122 _nehir_ dediki: Tanıdık geldi mi beyler Genişletmek için tıklayın... yaşlılıktan ergenliğe geçiş yapmış
_nehir_ dediki: Tanıdık geldi mi beyler Genişletmek için tıklayın... yaşlılıktan ergenliğe geçiş yapmış
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ksm 2015 #123 dderya dediki: yaşlılıktan ergenliğe geçiş yapmış Genişletmek için tıklayın... Sakal gerçekten erkeklerin makyajı ya bu kadar değişir insan anca
dderya dediki: yaşlılıktan ergenliğe geçiş yapmış Genişletmek için tıklayın... Sakal gerçekten erkeklerin makyajı ya bu kadar değişir insan anca
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Arl 2015 #124 kadını aşağılayan ve evde temizliğe hapseden, çaresizlik ve kadercilik dolu.. Kara mizah desek şu cümlelere, fazla gelir...
kadını aşağılayan ve evde temizliğe hapseden, çaresizlik ve kadercilik dolu.. Kara mizah desek şu cümlelere, fazla gelir...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Nsn 2021 #125 Of ya yine iftardan sonra yemeği fazla kaçırdım ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2021 #126 Cep telefonuma virüs bulaşmış ve akrabalarımın yarısına çağrı atmış. Sen nasıl bir virüssün. Git banka bilgilerimi filan çal, niye beni akrabalarımla muhattap olmak zorunda bırakıyosun!
Cep telefonuma virüs bulaşmış ve akrabalarımın yarısına çağrı atmış. Sen nasıl bir virüssün. Git banka bilgilerimi filan çal, niye beni akrabalarımla muhattap olmak zorunda bırakıyosun!