arkadaşlar formun birinde birisiyle fena halde kapıştım bunağın tekiydi 1 yıl ünce ne yazdığını sonra 1 ay ünce ne yazdığını sonra 2 gön ünce ne yazdığını hatılamuyordu 2 gün ünce bana şiirlerine metiyeler dözerken sonra şiirlerin güzel deyil dedi yazdıklarını önüne koyduğımda köççek gibi kıvırmaya başladı öğretmen deyil sanki zene mubarek işte ona yazdığım süzler selo senin gibi 1 ay ünce ne yazdığıonı hatırlıyamayan birinin bu şiirdeki espiriyi annamasını beklemiyorum zaten selo sen 1 ay üncesini hatırlıyamıyon ya anzayvır hastalığına yakalandın desem yok anzayvır bu kadar unutkanlık yapmaz sen ayzayvırın daha tehlikeli bir türü olan cenzayvır hastalağına yakalanmışsın ehsenin gibi 1 ay üncesini bile hatırlamıyan birinin ismimi doğru dürüst süylemesini bekleyemem cenzayvır hastalığı bu ne yapaçağı belli olmaz selo üle sen 1 ay üncesini hatırlıyamıyon ya okullar açılıyor 1 ay üncesini hatırlamazken okul müfredatını masıl hatırlıyacanvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhh