HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 2 Ock 2013 #1 (Geldim kimseyi bulamadım Çerez de İn Cin Top Oynuyordu Biraz oynadım ama canım sıkıldı Hadi kalkınnnn artıkkkk....... ) Uykularından uyanan herkeseeeee Güüüünaayyydınnnnnnnn.......Mutluluk Huzur Sağlık ve isteyene Aşkkkkkk atıyorummm tutuunnnnnnnn....
(Geldim kimseyi bulamadım Çerez de İn Cin Top Oynuyordu Biraz oynadım ama canım sıkıldı Hadi kalkınnnn artıkkkk....... ) Uykularından uyanan herkeseeeee Güüüünaayyydınnnnnnnn.......Mutluluk Huzur Sağlık ve isteyene Aşkkkkkk atıyorummm tutuunnnnnnnn....
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 3 Ock 2013 #3 Güüüünaaaayyydınnnnn ..... Huzur , keyif ve mutluluk atıyorum ...... kalbimden>>>>>>kalbinizeeeee
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 4 Ock 2013 #4 Güüüünaaydınnnnnn...... Güzel bir güne sıcak bir merhabayla , gülen gözlerle ve neşe dolu bir kalple girmeniz dileğiyle...Mutlu kalın Hoş kalın....
Güüüünaaydınnnnnn...... Güzel bir güne sıcak bir merhabayla , gülen gözlerle ve neşe dolu bir kalple girmeniz dileğiyle...Mutlu kalın Hoş kalın....
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 4 Ock 2013 #5 En güzel sizlerin olsun... Gününüz günden aydın olsun. EMİ.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 4 Ock 2013 #6 alemdar dediki: En güzel sizlerin olsun... Gününüz günden aydın olsun. EMİ. Genişletmek için tıklayın... E Mutlu huzurlu keyifli günler
alemdar dediki: En güzel sizlerin olsun... Gününüz günden aydın olsun. EMİ. Genişletmek için tıklayın... E Mutlu huzurlu keyifli günler
buhurdan Özel Üye Özel üye 6 Ags 2017 #8 hala aynı bi değişiklik yok top oynanma konusunda sizleri geri bekliyoruz günaydın