KOÇ
Gökyüzü bugün iş ilişkilerinizde ilk izlenimin bir hayli önem taşıdığına işaret etmekte. Olabildiğince pozitif davranmalı ve kendinizi ispatlamak için cesaretli davranmalısınız. Sahne sizin uzun zamandır ilk defa kendinizi bu kadar kararlı hissetmenin getireceği avantajları sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Gün içinde trafikten kaynaklanan gecikmeler söz konusu olsa bile gerilmeden hareket edin, soğukkanlılığınızı koruduğunuz takdirde her şey kolaylıkla ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat teklifi ile mutlu olabilir, baş başa kalmanın keyfini uygun zamanlarda değilsiniz biraz daha zamana ihtiyacınız var.
Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Mercan
BOĞA
Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte. Siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikle iş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz. Özel yaşamınızda deneyimlediğiniz hayal kırıklığının ardından gelen güzel günlerin keyfini çıkarın. Güven tazeleyin ve bırakın aşkın coşkusu yaşamınızı sarsın.
Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı, düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum. Hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü ile imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyor, yaralarımdan aşkla iyileşiyor ve şifa buluyorum.
Günün Rengi: İnci beyazı
Günün Kristali: Peridot
İKİZLER
Bugün alınganlık duygunuzu kontrol altına aldığınız takdirde yaşanacak bir çok olumsuz durumun önüne geçebilirsiniz ya da spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugün kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor, akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
YENGEÇ
Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler, özellikle evli Yengeç’ler için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamının tümüne yansıyacak.
Günün Olumlaması: Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana, ben sürekli ölür, dirilir ve yenilenir, aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.
Günün Kristali: Labradorit
ASLAN
Gökyüzü bugün geçmişte yaşadığınız, üstü hiç kapanmamış bir yaranın kanayabileceğine işaret etmekte. Fakat bu kez o dönemlerden çok daha olgun, deneyimli ve haklarınızı korumanın bilincindesiniz. Gün sizin için ne kadar zorlayıcı olsa da sahip olduğunuz yüksek dirayet sayesinde yaranızı kanatanlardan hesap sorup hakkınızı alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlara dikkat etmeli, gelen öneri ve tekliflere sıcak bakmamalısınız. Bugün aile bireylerinden birinin hakkınızda yaptığı olumsuz konuşmaları öğrenebilir, kırılsanız dahi ciddi bir yüzleşme yaşayarak kimsenin sizi aptal yerine koyamayacağını gösterebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor, yepyeni başlangıçlara aşkla yürüyorum. Korkularımdan, su gibi akıp giden gözyaşlarımla arınıyor, güçleniyor ve attığım her adımın sorumluluğunu alıyor, hayatın akışı ile tamamlanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ay taşı
BAŞAK
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalı, isteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın. Biraz disiplin, sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.
Günün Olumlaması: Gözlerimde yedi veren güllerinin yansıması, yüreğimde aşkın tüm coşkusu ile uyanıyorum yeni günün sabahına. Evrenin güzellikleri ile bütünleşiyor, var olmanın şükrü ile her anımı en güzelin hayrına değerlendiriyor ve isteklerime aşkla erişiyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Obsidyen
TERAZİ
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacağınıza işaret etmekte. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz, bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde ve doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden ve özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Yakut
AKREP
Gökyüzü şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; özel hayatınız, eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz veya iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. İlişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
YAY
Gökyüzü bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar Yay’lar kararsızlığınız ve duygusal tepkileriniz, birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir. Sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz.
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Sitrin
OĞLAK
Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı ve kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.
Günün Rengi: Pembe
Günün Kristali: Carnelian
KOVA
Gökyüzü bugün hemen her konuda söyleyecek sözlerinizin olduğuna işaret etmekte. Susup söyleyemediğiniz, yüreğinizde biriktirdiğiniz her şeyi ifade edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Daha doğrusu doğru zamanı yakalayacak ve biriktirdiklerinizi haykıracaksınız adeta. Günün her saati olumlu yönde gelişmelerle moral bulacak ve isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacak, kendinize olan güveninizle size sunulan her şeyi akıllıca değerlendirebileceksiniz. Bugün çok gerekmedikçe harcamalarda bulunmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinizin kırıcı davranışlarını hoşgörü ile karşılayamayacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor, söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce, en değerli hali ile sahipleniyorum. Şansıma şans, kısmetime kısmet katıyor ve şükürle harmanlıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
BALIK
Gökyüzü son derece dinamik bir günü müjdeliyor sizlere. Yeni insanlar tanıyabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu yenilik fiziksel olarak yapacağınız bir değişim olabileceği gibi işinizle ilgili önemli bir girişimde olabilir. Bugün oldukça yoğun görüşmeler yapabilir her görüşmenizden karlı çıkabilirsiniz. Maddi olarak beklentilerinizin üzerinde gelişecek olumlu etkiler söz konusu. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu zihinsel yorgunluğa bağlı kas ve boyun ağrıları olmalı. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızı sorgulayacağınız ve yalnız kalıp düşüncelerinizi netleştirme isteğiniz bir hayli yoğun olacaktır.
Günün Olumlaması: Ben Leylayım, ben Mecnunum, ben Yunusum, ben sabırım, ben aşkım, ben rüzgarım, ben suyum ben hayatım. Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım, esip geçiyor yenileniyor, hayatı tüm coşkusu heyecanı sevdası şansı bolluğu ile doya doya yaşıyor şükrediyorum.
Günün Kristali: Ay taşı