Günlük Burç Yorumları

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) Zeki ve olayları çabuk kavrayan bir yapınız var. Çevrenizdeki olaylara farklı gözle bakıyor ve ilginç fikirler üretiyorsunuz. Bugün Koç'ta ilerleyen Ay aile içi ilişkilerinizi etkiliyor. Öğle saatlerinden sonra, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Bazı paylaşımlara hazır olmalı ve küçük çatışmalardan uzak kalmalısınız.

Doğru Gibi :)

KOÇ
Gökyüzü bugün iş ilişkilerinizde ilk izlenimin bir hayli önem taşıdığına işaret etmekte. Olabildiğince pozitif davranmalı ve kendinizi ispatlamak için cesaretli davranmalısınız. Sahne sizin uzun zamandır ilk defa kendinizi bu kadar kararlı hissetmenin getireceği avantajları sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Gün içinde trafikten kaynaklanan gecikmeler söz konusu olsa bile gerilmeden hareket edin, soğukkanlılığınızı koruduğunuz takdirde her şey kolaylıkla ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat teklifi ile mutlu olabilir, baş başa kalmanın keyfini uygun zamanlarda değilsiniz biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Mercan

BOĞA
Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte. Siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikle iş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz. Özel yaşamınızda deneyimlediğiniz hayal kırıklığının ardından gelen güzel günlerin keyfini çıkarın. Güven tazeleyin ve bırakın aşkın coşkusu yaşamınızı sarsın.

Günün Olumlaması: Susup söyleyemediğim tüm duygularımı, düşüncelerimi özgür bırakıyorum bugün. Rüzgarla savuruyor, aşkla sana gönderiyorum. Hissetmen, anlaman ve beni seninle tamamlaman için. Aşkın gücü ile imkansızı başarabilmenin mucizesi ile yeniden doğuyor, yaralarımdan aşkla iyileşiyor ve şifa buluyorum.

Günün Rengi: İnci beyazı

Günün Kristali: Peridot

İKİZLER
Bugün alınganlık duygunuzu kontrol altına aldığınız takdirde yaşanacak bir çok olumsuz durumun önüne geçebilirsiniz ya da spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugün kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor, akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

YENGEÇ
Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir gün sizleri karşılamakta. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler, özellikle evli Yengeç’ler için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamının tümüne yansıyacak.

Günün Olumlaması: Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana, ben sürekli ölür, dirilir ve yenilenir, aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.

Günün Kristali: Labradorit

ASLAN
Gökyüzü bugün geçmişte yaşadığınız, üstü hiç kapanmamış bir yaranın kanayabileceğine işaret etmekte. Fakat bu kez o dönemlerden çok daha olgun, deneyimli ve haklarınızı korumanın bilincindesiniz. Gün sizin için ne kadar zorlayıcı olsa da sahip olduğunuz yüksek dirayet sayesinde yaranızı kanatanlardan hesap sorup hakkınızı alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda yeni tanıştığınız insanlara dikkat etmeli, gelen öneri ve tekliflere sıcak bakmamalısınız. Bugün aile bireylerinden birinin hakkınızda yaptığı olumsuz konuşmaları öğrenebilir, kırılsanız dahi ciddi bir yüzleşme yaşayarak kimsenin sizi aptal yerine koyamayacağını gösterebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor, yepyeni başlangıçlara aşkla yürüyorum. Korkularımdan, su gibi akıp giden gözyaşlarımla arınıyor, güçleniyor ve attığım her adımın sorumluluğunu alıyor, hayatın akışı ile tamamlanıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Ay taşı

BAŞAK
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. İş hayatınızda da şansınızı zorlamalı, isteklerinizi hayata geçirmek için tüm görüşmelerinizi yapın. Biraz disiplin, sabır ve inanç sizi şu anda bulunduğunuzdan çok daha iyi noktalara getirecektir.

Günün Olumlaması: Gözlerimde yedi veren güllerinin yansıması, yüreğimde aşkın tüm coşkusu ile uyanıyorum yeni günün sabahına. Evrenin güzellikleri ile bütünleşiyor, var olmanın şükrü ile her anımı en güzelin hayrına değerlendiriyor ve isteklerime aşkla erişiyorum.

Günün Rengi: Oranj

Günün Kristali: Obsidyen

TERAZİ
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacağınıza işaret etmekte. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz, bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde ve doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır.

Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden ve özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Yakut

AKREP
Gökyüzü şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; özel hayatınız, eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz veya iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. İlişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks

YAY
Gökyüzü bugün sabah saatlerinden itibaren yaşamınızın her alanında gerçekleştireceğiniz olumlu gelişmelere işaret etmekte. Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar Yay’lar kararsızlığınız ve duygusal tepkileriniz, birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir. Sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz.

Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Sitrin

OĞLAK
Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.

Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı ve kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.

Günün Rengi: Pembe

Günün Kristali: Carnelian

KOVA
Gökyüzü bugün hemen her konuda söyleyecek sözlerinizin olduğuna işaret etmekte. Susup söyleyemediğiniz, yüreğinizde biriktirdiğiniz her şeyi ifade edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Daha doğrusu doğru zamanı yakalayacak ve biriktirdiklerinizi haykıracaksınız adeta. Günün her saati olumlu yönde gelişmelerle moral bulacak ve isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacak, kendinize olan güveninizle size sunulan her şeyi akıllıca değerlendirebileceksiniz. Bugün çok gerekmedikçe harcamalarda bulunmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinizin kırıcı davranışlarını hoşgörü ile karşılayamayacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor, söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce, en değerli hali ile sahipleniyorum. Şansıma şans, kısmetime kısmet katıyor ve şükürle harmanlıyorum.

Günün Kristali: Labradorit

BALIK
Gökyüzü son derece dinamik bir günü müjdeliyor sizlere. Yeni insanlar tanıyabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu yenilik fiziksel olarak yapacağınız bir değişim olabileceği gibi işinizle ilgili önemli bir girişimde olabilir. Bugün oldukça yoğun görüşmeler yapabilir her görüşmenizden karlı çıkabilirsiniz. Maddi olarak beklentilerinizin üzerinde gelişecek olumlu etkiler söz konusu. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu zihinsel yorgunluğa bağlı kas ve boyun ağrıları olmalı. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızı sorgulayacağınız ve yalnız kalıp düşüncelerinizi netleştirme isteğiniz bir hayli yoğun olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben Leylayım, ben Mecnunum, ben Yunusum, ben sabırım, ben aşkım, ben rüzgarım, ben suyum ben hayatım. Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım, esip geçiyor yenileniyor, hayatı tüm coşkusu heyecanı sevdası şansı bolluğu ile doya doya yaşıyor şükrediyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

OĞLAK
Aşka, sevdaya, güvene duyduğunuz ihtiyaç bugün tüm ruhunuzu esir alacak adeta. Yaşanmışlıklarınız gün boyu sizi rahat bırakmaz. Seçimlerinizi şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın, ağlayın gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.

Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı ve kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.

Günün Rengi: Pembe

Günün Kristali: Carnelian

tam olmasada haklı cümlelerde var gibi.. :)

30 Kasım 2012 Cuma

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan) Başarılı bir iş dönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs) Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Bugün daha detaycısınız. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek oluyorsunuz.Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran) İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz) Kombinasyon burcunuz Akrep'e geçen Venüs ve Merkür 'den olumlu destekler almaya başlıyorsunuz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işlerin yeniden karşınıza gelmesini istemiyorsanız, hızlı hareket etmelisiniz.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos) Kendinize özgüveniniz o kadar tam ki, hiçbir konuda hata kabul etmek istemiyorsunuz.. Sizden çok şey bekleniyor. Her işe yetişmeniz mümkün değil.Üstelik ailenize de zaman ayırmalısınız. Her zaman ki dengeli davranışlarınızla olaylara bir çözüm bulacağınızdan eminiz. Yeni dostlar her konuda size yardımcı olacaklar.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül) Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim) Ay İkizlerde ilerliyor ve Güneş'ten olumlu destek alıyorsunuz. Yeni başlangıçların her zaman gerginlik getirdiğini sizde biliyorsunuz. Bugün maddesel güvenliğiniz ön planda olacak ve kan bağı olduğunuz kişilerle tartışacağınız konularda onlara da söz hakkı vermeli ve hiç kimseyi görmezlikten gelmemelisiniz.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım) Venüs ve Merkür burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizi abartmaktan yanasınız. Burcunuzun mantık burcu olduğunuzu biliyorsunuz. Rekabetçi yapınız aşkta da kendini gösteriyor. Sevgilerinizi farklı yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız; sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık) Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini sizde biliyorsunuz. Güneş sizi çekici ve hoş yaparken, karşı cinse istediklerinizi yaptıracağınız bir gün içindesiniz. Yaratıcılığınızın ön planda olması sizi bir adım daha öne taşıyor. İlişkilerinizde başarılısınız.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız..Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın..Bugün,aşk konusunda onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat) Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Jüpiter tepe evinizde sizi önemli konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlayacak. Başlatacağınız çalışmalara bireysel yapmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart) Neptün'den önemli destekler almaya başlayacaksınız Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart) Neptün'den önemli destekler almaya başlayacaksınız Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zamana, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor Bugün, olayları sürekli yargılayarak, duygusal tatminlerinizin çıtasını yüksek tutmak isteyeceksiniz.

bu aralar fazla yargılıyorum zaten

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) Bugün, iş ilişkilerinizde bir yoğunluk söz konusu. olacak. Bir çok işinizi zincirleme halletmek zorunda kalacaksınız..Mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkarın..Bugün,aşk konusunda onunla ilgili düşüncelerinize farklı bir şekilde yaklaşın, etrafınızdaki insanlardan ve koşullardan bağımsız olarak düşünün ve hareket edin.

Vay Be. Doğruları Söylüyor.

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz, saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto ve zorlu görünüm etkileri altında başlıyor. Bu iki görünüm, durumunuzu derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz, uygun bir çözüm yolu bularak rahatlamanız anlamında etkilidir. Ancak kişi bu enerjiler altında gerginlik duyabilir. İşler arzu ettiği gibi gelişmiyorsa tepki verebilir. Kaybetmekten, terk edilmekten korkabilir. Yalnızlık duygusu çekebilir. Güçlü olması için uygun bir işe ve güven dolu bir hayata ihtiyacı vardır.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü, kişinin bir yandan değerlerini, güvenliğini, ailesini, ülküsünü, inandığı her şeyi koruma altına almaya çalıştığını, diğer yandan sorumluluklarını yerine getirmek için mücadele ettiğini gösterir. Bu yüzden de bir hayli yorulur, bunalır. Kaçacak bir yer kalmamış gibidir. Evde huzuru temin etmek, dışarıda birilerini memnun etmek insanı yıpratır. O nedenle ilişkilerinde, evinde, dışarıda veya genel olarak çatacak yer arar. Sert ve taviz vermez görüntüsüne rağmen aslında ürkektir, sevilmeye, korunulmaya ihtiyaç duymaktadır.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü güven içinde yaşamak, sıcacık bir yuvanın özlemini çeken birey, eskiyi düşünür. Kendince yüzleşmelerde bulunur. Tutkuları yoğundur. Ne olursa olsun kaybetmek istemez. Sevdiğine veya güvendiğine sarılır.

-

Sevgili Boğalar saat 09:18 Ay-Pluto ve saat 10:17 Ay-Uranüs zorlu görünüm etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Bu iki görünüm, çevrenizle olan temasınızda duyarlı ve derinlikli düşünmenizi sağlar. Yeni olana ilginiz yoğundur. Ancak eskiye olan bağlılığınız da bir hayli yüksektir. O nedenle hangi yönde düşünmeniz, karar vermeniz gerektiğini bilemezsiniz. Oysaki yapılması gereken hassasiyetin dozunu ayarlamak, bilinçli davranmak, aceleci davranmamak, yavaş yavaş işlerinizi yoluna koymaktır.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü, kişinin dış dünyada ailesini, sevdiklerini kanatları altına alma, onları koruma ve kollama arzusunu işaret eder. Bunun için var gücüyle çabalar ve kendini geliştirmeye çalışır. Yorucu olsa da, sınırlarını koruması, kendini güvence altına alması gerektiğini bilir. Yakınlarına karşı yumuşak ancak dışarıya karşı sert davranabilir.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygularını son derece önemseyen ve partnerinin de ona karşı sahiplenici davranmasını isteyen birey, oldukça tutkuludur. Ancak sevgilisi sert ve taviz vermeyen biriyse, biraz sıkılabilir. Eğer ilişkide problemler varsa karşı tarafın biraz daha anlayışlı olmasını ister. Eğer sevgi birliği yüksek bir beraberliğiniz varsa, bu görünüm birbirinizi sahiplendiğinizi ve bir hayli arzuladığınızı gösterir.

-

Sevgili İkizler cumartesi gününün ilk iki enerjisi, saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümdür. Hem kendi kazancımız hem de başkalarıyla alakalı her türlü alışverişimizde hassasiyet, gerginlik yaratıcı olabilir. Kendimizi korumak, güven içinde yaşamak isteriz. Ancak şartlar gereği zorlanırız. Tabii ki kırgınlık veya sorun yaratacak şekilde hareket etmemekte yarar var.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü altında kişi, bir yandan güven içinde yaşamak için parasına, sevdiklerine sahip çıkmak ister, ancak diğer yandan sürekli sorumlulukları tarafından kuşatılmış olduğu için bunalır. Özel hayatında ve dış dünyada hayat onu disiplin altına almaktadır. Ailesiyle tartışabilir, annesiyle uzlaşmazlık yaşayabilir, eşiyle karşı karşıya gelebilir. Bütün bunlar, onu bir hayli bunaltır.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda güven içinde yaşamak, iş hayatında ve ilişkilerde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Sevdiği her şeyi korumak isteyen kişi, var gücüyle mücadele etmesi gerektiğini bilir. Sürekli ilişkisi, işi hakkında konuşur. Birilerinin dinlemesini ister. Bir hayli titiz düşünür. Kaybetmek istemediği için, her şeyi denetim altına almak ister.

Sevgili Yengeçler cumartesi günümüz iki enerjinin etkinliği altında başlıyor. Saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm, ilişki ve mesleki konular üzerinde subjektif bir bakış açısıyla hareket etmemize neden oluyor. İstiyoruz ki, karşımızdaki kişiler veya bulunduğumuz sistem içinde, hassasiyetimize önem verilsin ve üzerimizde baskı kurulmasın. Ancak görüyoruz ki, sabah saatlerinde işimiz pek kolay değil. Birileri üzerimizde baskınlık kurmaya kalkışabilir veya ortam şartları bizi gergin düşünmeye sevkedebilir.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü değerlerine sahip çıkışınızın, sevdiklerinize bağımlı oluşunuzun, sevgi ve ilgiye olan ihtiyacınızın işaretçisidir. Özellikle ilişkinizde, partnerinizin baskın bir kimliği vardır. Otoriterdir. Bazen oldukça mesafelidir veya sürekli olarak sizin kendisine yardımcı olmanızı isteyebilir. Siz ise, ondan güçlü olmasını bekleyebilirsiniz. Bunun bir ortaklık olduğunu düşünürsünüz. Sürekli olarak geçmiş meselelerin hatırlatılmasından hoşlanmazsınız. İlişkide güven ve sağlamlık isteğiniz yoğundur.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, gayet olumludur. En azından Ay-Mars karşıtlığının yarattığı baskıyı azaltır. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkinizde bir hayli tutkulu davranırsınız. Gücünüz yükselir, sevdiklerinize karşı sorumluluğunuz olduğunu düşünürsünüz. Eşinizle veya sevgilinizle özel bir akşam geçirmek istersiniz.

-

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz, saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümün etkisi altında başlıyor ve bu görünümler duygusal hassasiyetimizi yükseltiyor. Güvenmek, inanmak ve yolunuza emin adımlarla ilerlemek istiyorsunuz. Hem sağlıklı yaşamaktan yanasınız hem yeniliklerde bulunmak istiyorsunuz hem de geleceğinizi garanti altına almak. Bütün bunların gerçekleşmesi sizi için bir hayli önemli olduğu için, ister istemez duygusal düşünebilir, bazen tepkisel davranabilirsiniz.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü duygusal hassasiyetin yükselişi ve zorunlulukların baskın hale gelişidir. Kişi aslında rahata bir hayli düşkündür. Tembellik etmek ister, şöyle istediğim gibi günümü geçireyim, başkaları biraz da bana yardımcı olsun diye düşünür. Fakat rahat vermezler. Ya birileri yardım ister yahut işler birikmiştir. Cumartesi bile olsa dinlenmeye vakit yoktur. İşte bütün bunlar sizi epey bir sıkabilir. Sağlık meseleleri önemli hale gelir.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, başkalarına sezdirmeden kendi isteklerinizi yapmak üzere gizlice hareket etmenizde yardımcıdır. Sözgelimi evde dinlenmek, sevdiğinizle buluşmak, bazı önemli konular üzerinde konuşmak, kimsenin bilmediği bazı işlerle uğraşmak, onları istediğiniz gibi düzenlemeye çalışmak gibi. Fiziksel anlamda ihtiyaçlarınız yoğundur. Eğer yalnızsanız, bir sevgiliniz olsun istersiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizle özel bir şeyler yaşamak istersiniz. Bazılarınız bu görünüm altında zaaflarına yenilebilir. Sözgelimi kızdığınız halde sevgilinizi aramak, bir araya gelmek gibi. Onun niyetini öğrenmek amaçlı böyle davranıyor olabilirsiniz.

-

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor. Ay-Yengeç burcunda ilerlediği için, arkadaşlarımız, ailemiz ve güvenliğimizle alakalı konularda duygusal açıdan bir hayli hassas düşünebiliriz. Bir yandan her şey arzuladığımız gibi olsun isteriz diğer yandan günlük aktivitede kontrolü elimizde tutmak için mücadele veririz.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü, arkadaşlarınızın, ailenizin ve değerlerinizin hayatınızdaki öneminin gayet büyük olduğunu gösterir. Ayrıca sizin için aşk, vazgeçilmez bir tutkudur. Eğer bunlardan bir tanesi eksik olsun, kendinizi pek rahat hissetmezsiniz. Duygusal anlamda size güven veren kişilere, ilişkilere yönelirsiniz. Ruhsal anlamda bir çok şeyi kafanıza takabilirsiniz. Neden güveneceğim kimsem yok, neden aşkta tam olarak aradığımı bulamıyorum diye içten içe sıkılırsınız.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, yakın bulduğunuz kişilerle bir araya gelmenizi, ilginç ve hoş bilgi paylaşımda bulunmanızı sağlar. Tüm ilişkilerinizde tutku, güç arzusu, derin bir değişim ihtiyacı, baştan çıkarma isteği yoğunlaşır. Çevreniz üzerindeki etkiniz bir hayli yükselir. İnsanların iç dünyalarını kolayca çözebilirsiniz. Onları etkiniz altına alabilirsiniz.

Sevgili Teraziler saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu iki enerji, mesleki konularda hassasiyeti bir yana bırakarak sorumluluklarınıza sahip çıkmanız ve ilişki anlamındaki kararlarınızı gayet akıllıca vermeniz gerektiğinin göstergesidir. Bir şeye mecbur olmaktan, üzerimizde baskı kurulmasından, görevlerimizin hatırlatılmasından pek hoşlanmayız. Belki bu yüzden tepkili, gereğinden fazla hassas davranışlarda bulunabiliriz.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü bazı Teraziler için, kişisel ilişkilerin bozulması veya sadece bir arada durabilmek adına birbirine katlanmaya çalışan iki kişinin simgesi olabilir. Bazıları için bu görünümün anlamı, iş-ev arasında dengeyi sağlamak için verilen mücadeleyi gösterir. Kadın ve erkek üstlerine düşeni yaptıklarını iddia ederler ve kendilerince haklıdırlar. Böyle bir etki altında, bir tarafın hırslı oluşu, öbür tarafın tembelliği sorun çıkartabilir. Benim tavsiyem tartışmak yerine, birbirinizi dinlemeye çalışmak ve tabii ki olayları tek yönlü ele almamaktır.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, para ve ilişki meselelerinde bir hayli tutkulu davranmaya işarettir. İlişkide bir taraf bağımlıdır. Diğer taraf beraberliği mücadele alanı olarak görür. Hassasiyet yoğundur. Kimi çiftler bu görünümden, faydalı yönde istifade ederler. Birbirleriyle güç birliğinde bulunurlar. Bir taraf mali yönden diğer taraf iş anlamında destek verir. İşte böyle bir ilişki zenginleştiricidir. Bazı Teraziler bu görünüm altında bireysel anlamda iş ve parasal konular üzerinde dikkatle dururlar. Rahata ermek için canla başla mücadele etmeye karar verirler.

-

Sevgili Akrepler saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu enerjiler, fikirlerinizi, düşündüklerinizi ortaya koyarak kendinizi ifade etme arzunuzun işaretçisidir. Amacınız, birilerinin size hak vermesi ve buna göre işlerinizin düzene kavuşmasıdır. İş görüşmeleri, eğitimle alakalı konular, geçmiş problemlerin halledilmesi gibi meseleler üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Bazen nasıl davranmanız, nasıl konuşmanız gerektiğini bilemezsiniz. -Ya işler umduğum gibi gitmezse diye bir hayli hassalaşırsınız.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü, dış dünyada güven arayışımızın ve hırslarımızın yükselmesine neden olur. Arzularımız ve bireysel amaçlarımız bizi öylesine etkisi altına alır ki, bu saatlerde insan sürekli mücadele halindedir. Bir yandan inandıklarına sahip çıkar, diğer yandan bunları kabul ettirmeye çalışır. Bu durum ailevi veya özel ilişkilerde bazen gereksiz yere tartışmaların çıkmasına sebep olabilir. Ancak insanı, bir hayli mücadeleci kılar.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü, masumiyeti ortadan kaldırır. Kişi bir hayli arzulu ve isteklidir. Ancak bu durum sağlıklı bir ilişkide çiftlerin cinsel hayatını farklı ve oldukça zevkli kılar. Sorunlu ilişkilerde riskli hareketlerden kaçınılmalıdır. Sözgelimi kıskandırmak, kışkırtmaya çalışmak gibi. Genel anlamıyla bu görünüm yararlıdır. Ancak tarafların birbirine karşı dürüst olması ve ruhsal yönden her iki kişinin de kendini geliştirmiş kişiler olması lazımdır.

-

Sevgili Yaylar saat 01:22 Ay-Uranüs ve saat 08:36 Ay-Pluto arasındaki mücadeleci görünümleriyle cumartesi günümüz başlıyor. Bu iki enerji, aşırı derecede hissi davranmamanız, bilinçli bir şekilde paranızı, işinizi ve gününüzü değerlendirmeniz anlamında uyarıcıdır. Güçlü dürtüleriniz nedeniyle sürekli kazanmaktan ve haklı çıkmaktan yana olduğunuz için, bir takım kişilerle aranızda istenmeyen durumlar oluşabilir. İhtiyaçların karşılanması, tahmininizden daha fazla para harcamanıza neden olabilir. Ancak bunlar aşılmayacak veya büyük problemler çıkaracak şeyler değildir. Eğer siz sakin olursanız, emin olunuz ki, bu saatleri gayet olumlu yönde değerlendirir, işlerinizi yoluna koyabilir, çıkarlarınızı koruyabilirsiniz.

Saat 14:00 Ay-Mars karşıt görünümü maddi konuların, güvence arzunuzun, mücadele azminizin yoğunluğunu gösteriyor. Ancak bir o kadar da duygusal baskıların işaretçisi. İnsan kendi kendiyle bile kavga edebilir. Bir şeyi toparlamaya çalışırken diğer tarafı bozabilir. Sözgelimi güvende olmadığını düşündüğünde hırslanır. Hırslandığında duyguları devreden çıktığı için soğuk bir insan haline gelir. Bu ilişkilerde, parayla alakalı konularda problem yaratabilir.

Saat 15:40 Ay-Venüs olumlu görünümü bazı meselelerin kafanızı karıştırdığını gösteriyor. Sözgelimi sevgilinizden kuşku duymak veya ona inanmamak gibi. Kimileri için bu görünümün anlamı, güçlü ve oldukça aşırı bir duygusal yoğunluğun işaretçisidir. İnsan kaybetmemek için her türlü yola başvurur. Bu görünümü olumlu hale getirmek, sağlıklı ve dengeli bir ilişki kurabilmekle mümkündür. Bunu yapabilen çiftler birbirlerine haz duyarlar ve sevgilerini bir hayli güçlü şekilde ifade edebilirler.

Geri