HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Nsn 2013 #1 Çokkk güzel.... eğlenceli....verimli... Bugün fotoğrafçılık grubuyla gezimiz vardı... bol bol temiz hava ve harika manzaralar .... içime sinen bir sürü kare çektim... Dolayısıyla güzel bir gündü
Çokkk güzel.... eğlenceli....verimli... Bugün fotoğrafçılık grubuyla gezimiz vardı... bol bol temiz hava ve harika manzaralar .... içime sinen bir sürü kare çektim... Dolayısıyla güzel bir gündü
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Nsn 2013 #2 Ben bütün gün evde çalışmaya çalıştım çok sıkıcıydı..
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Nsn 2013 #3 _nehir_ dediki: Ben bütün gün evde çalışmaya çalıştım çok sıkıcıydı.. Genişletmek için tıklayın... neyse ben şimdi seni bugün gittiğim yerlere götürürüm ... keyfin yerine gelir nehircim
_nehir_ dediki: Ben bütün gün evde çalışmaya çalıştım çok sıkıcıydı.. Genişletmek için tıklayın... neyse ben şimdi seni bugün gittiğim yerlere götürürüm ... keyfin yerine gelir nehircim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Nsn 2013 #4 HAYAL__ dediki: neyse ben şimdi seni bugün gittiğim yerlere götürürüm ... keyfin yerine gelir nehircim Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum fotoğafları gitmiş kadar olurum sayende
HAYAL__ dediki: neyse ben şimdi seni bugün gittiğim yerlere götürürüm ... keyfin yerine gelir nehircim Genişletmek için tıklayın... Bekliyorum fotoğafları gitmiş kadar olurum sayende
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Nsn 2013 #5 _nehir_ dediki: Bekliyorum fotoğafları gitmiş kadar olurum sayende Genişletmek için tıklayın... tamam canım
_nehir_ dediki: Bekliyorum fotoğafları gitmiş kadar olurum sayende Genişletmek için tıklayın... tamam canım
AHSEM ....EnDl-LeS.... 9 Nsn 2013 #6 az hareketli tabii benim sayemde sonra aldıgım haberle monotona devammm
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Nsn 2013 #7 Sabahın köründe kargalarla kalkıp çıktım, bi saat kadar önce anca dönebildim.. Çok yorucuydu
BeReNN Alyam? Özel üye 10 Nsn 2013 #10 Çalkantılıydı ara ara ağladım sonra dümdüz saydım içimi döktüm geri kalan kısmı güzel geçti