MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Nsn 2013 #21 Sabah elektiriksiz bigüne uyandığım için gergindi, öğlenden sonraa derste çok eğlendim ve eve gelip güzel bir yemek yapınca daha da güzel oldu
Sabah elektiriksiz bigüne uyandığım için gergindi, öğlenden sonraa derste çok eğlendim ve eve gelip güzel bir yemek yapınca daha da güzel oldu
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Mys 2013 #22 Çok iyiydi ya, aylardır ilk kez bir cuma günüm böyle mutlu geçti
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Mys 2013 #24 Dünkü sel sularına kapılıp gitmediğim için bugünkü halime duacıyım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mys 2013 #25 Günüm acılı, neşeli, sevinçli ve en son endişeli ve hüzünlü geçti ve hala o endişem devam ediyor ://
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 11 Mys 2013 #26 Her Cuma gibi yine yorucu, yine nöbetçiydim ve yine akşamı iple çektim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Mys 2013 #27 Akşam yeni aldığımız kuşun ayağını incitmemi ve sabah ki diş doktoru durumunu saymazsam Eğlenceliydi çocuklarla vakt geçirdim
Akşam yeni aldığımız kuşun ayağını incitmemi ve sabah ki diş doktoru durumunu saymazsam Eğlenceliydi çocuklarla vakt geçirdim
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Mys 2013 #28 kermese gittim annemle. kösede yalniz oturur insanlari seyrederim diyordum ama tek tük arkadaslar yanima gelince baya güzel sohbet oldu. inanilmaz eglendim bugün
kermese gittim annemle. kösede yalniz oturur insanlari seyrederim diyordum ama tek tük arkadaslar yanima gelince baya güzel sohbet oldu. inanilmaz eglendim bugün
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 19 Mys 2013 #30 eh işte..eve geldim .bir bira açtım ,bir sigara yaktım ,bilgisayarımı açtım ..lanet olsun içindeki insan sevgisine diye içiyorum )
eh işte..eve geldim .bir bira açtım ,bir sigara yaktım ,bilgisayarımı açtım ..lanet olsun içindeki insan sevgisine diye içiyorum )