BeReNN Alyam? Özel üye 25 Hzr 2014 #101 Her zamanki gibi monoton bari biraz işler yoğun olsada işle uğraşsam kafayı işe versem oda yok boş boş gün öldürüyorum
Her zamanki gibi monoton bari biraz işler yoğun olsada işle uğraşsam kafayı işe versem oda yok boş boş gün öldürüyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 26 Hzr 2014 #103 Fena değildi, 2. kez plajdaydım Bu arada bu yıl Koyaaltı'nın ne rezil bir hale getirildiğini ikinci kez görmek zorunda da kaldım...
Fena değildi, 2. kez plajdaydım Bu arada bu yıl Koyaaltı'nın ne rezil bir hale getirildiğini ikinci kez görmek zorunda da kaldım...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 13 Ags 2014 #106 Öğrencilerime Ders Verdim Sonra Akşam İçin Yemek Yaptım Sonrada Oturdum Bilgisayarın Başına
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ags 2014 #107 yine her zamanki gibi, evde asosyal takılarak bilgisayar, telefon ve kitap arasında geçti. bi de bu sıralar çok fazla su içmeye başladım.
yine her zamanki gibi, evde asosyal takılarak bilgisayar, telefon ve kitap arasında geçti. bi de bu sıralar çok fazla su içmeye başladım.