MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Eyl 2014 #131 nazenin dediki: Ne diyorsuunn bişeyin yok ya Genişletmek için tıklayın... Iyiyim canimm birseyim yok cok sukur bir iki morluk disinda
nazenin dediki: Ne diyorsuunn bişeyin yok ya Genişletmek için tıklayın... Iyiyim canimm birseyim yok cok sukur bir iki morluk disinda
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Eyl 2014 #132 MeRciMeK dediki: Iyiyim canimm birseyim yok cok sukur bir iki morluk disinda Genişletmek için tıklayın... Hep nazardan
MeRciMeK dediki: Iyiyim canimm birseyim yok cok sukur bir iki morluk disinda Genişletmek için tıklayın... Hep nazardan
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Eyl 2014 #133 nazenin dediki: Hep nazardan Genişletmek için tıklayın... Tabi sabah giyindim suslendim evden birileri masallah demedi heralde Yoksa ben panik falan yapmadim
nazenin dediki: Hep nazardan Genişletmek için tıklayın... Tabi sabah giyindim suslendim evden birileri masallah demedi heralde Yoksa ben panik falan yapmadim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Eyl 2014 #135 Yoğun şekilde çalışarak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Eyl 2014 #139 İzin günümdü ama karman çorman bir gündü. Yine saçmalıkların dibine vurdum!