kardelenn Özel Üye Özel üye 13 Ags 2016 #481 Dünden beri yagan yagmur sayesinde tıkılıp kaldim eve sevmiyorum kapali havalari
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Ags 2016 #482 Olabilirliğinden daha yoğun. Kendimi pestil gibi hissediyorum Ama ne çıkar pozitif olmaya devam.
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ekm 2016 #484 kitaplığımı düzenlerken tırnağımı kırdım. her gün sil çıkar sil çıkar oje değiştirirsem öyle olur tabii cezamı çekiyorum işte 2 haftada anca düzelecek
kitaplığımı düzenlerken tırnağımı kırdım. her gün sil çıkar sil çıkar oje değiştirirsem öyle olur tabii cezamı çekiyorum işte 2 haftada anca düzelecek
kardelenn Özel Üye Özel üye 2 Ekm 2016 #485 Cok yorucu iki gün gecirdim mahallenin kadınları kimyamı bozdu yahu uydum onlara okadar turşuyu yufkayi kim yiyecekse sanki diplomali ev hanimligi üzerine doktorami yapiyorum gibi bisey yani
Cok yorucu iki gün gecirdim mahallenin kadınları kimyamı bozdu yahu uydum onlara okadar turşuyu yufkayi kim yiyecekse sanki diplomali ev hanimligi üzerine doktorami yapiyorum gibi bisey yani
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 3 Ekm 2016 #489 zeytinli pogaca gibi bi gün. bi umut devam ediyoruz ama içinden hiçbir şey çıkmıyor.