K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 25 Hzr 2016 #1 Takvim yapraklarında hep okuduğum bir şeydi, şimdi buradada bir günün menüsü köşesi yapalım , herkes buradan kendi menüsünü sunsun.. bakalım neler çıkacak. ..Bugün ne yemek yapsam sorusuna cevap arayanlara. ..
Takvim yapraklarında hep okuduğum bir şeydi, şimdi buradada bir günün menüsü köşesi yapalım , herkes buradan kendi menüsünü sunsun.. bakalım neler çıkacak. ..Bugün ne yemek yapsam sorusuna cevap arayanlara. ..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Hzr 2016 #2 Karniyarik, pilav, cacik yapmayi planliyorum. Tatli olarakta magnolia
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2016 #3 Mercimek çorbası - Fırında köfte,patates - Güllaç Best of'm, ölürüm
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Hzr 2016 #4 Mercimek Çorbası. (Hafif ezogeline kaçanlarından & bolca limonlusu makbuldür.) Yeşil Salata. ( Bol soslu. Biraz peynir şart. ) Tereyağlı pilav olmazsa olmazdır. & Maglonia. Ölem sana.
Mercimek Çorbası. (Hafif ezogeline kaçanlarından & bolca limonlusu makbuldür.) Yeşil Salata. ( Bol soslu. Biraz peynir şart. ) Tereyağlı pilav olmazsa olmazdır. & Maglonia. Ölem sana.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2016 #6 Papatya dediki: Mercimek Çorbası. (Hafif ezogeline kaçanlarından & bolca limonlusu makbuldür.) Yeşil Salata. ( Bol soslu. Biraz peynir şart. ) Tereyağlı pilav olmazsa olmazdır. & Maglonia. Ölem sana. Genişletmek için tıklayın... maglonia ne ki?
Papatya dediki: Mercimek Çorbası. (Hafif ezogeline kaçanlarından & bolca limonlusu makbuldür.) Yeşil Salata. ( Bol soslu. Biraz peynir şart. ) Tereyağlı pilav olmazsa olmazdır. & Maglonia. Ölem sana. Genişletmek için tıklayın... maglonia ne ki?
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Hzr 2016 #7 _KbraS_ dediki: maglonia ne ki? Genişletmek için tıklayın... Magnolia' olması gerekti, yanlış yazmışım.
_KbraS_ dediki: maglonia ne ki? Genişletmek için tıklayın... Magnolia' olması gerekti, yanlış yazmışım.
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2016 #8 Papatya dediki: Magnolia' olması gerekti, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıklayın... ben onu da bilmiyorum o yüzden yazmadım Cahil kalmışım bu konuda, yemek mi? tatlı mı?
Papatya dediki: Magnolia' olması gerekti, yanlış yazmışım. Genişletmek için tıklayın... ben onu da bilmiyorum o yüzden yazmadım Cahil kalmışım bu konuda, yemek mi? tatlı mı?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Hzr 2016 #9 _KbraS_ dediki: ben onu da bilmiyorum o yüzden yazmadım Cahil kalmışım bu konuda, yemek mi? tatlı mı? Genişletmek için tıklayın... Muhallebili biskuvili tatli canim
_KbraS_ dediki: ben onu da bilmiyorum o yüzden yazmadım Cahil kalmışım bu konuda, yemek mi? tatlı mı? Genişletmek için tıklayın... Muhallebili biskuvili tatli canim
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2016 #10 TeBeSSüm dediki: Muhallebili biskuvili tatli canim Genişletmek için tıklayın... oo tatlı mı? alırım bi dal denicem tarifine bakıp, teşekkürler canısı.
TeBeSSüm dediki: Muhallebili biskuvili tatli canim Genişletmek için tıklayın... oo tatlı mı? alırım bi dal denicem tarifine bakıp, teşekkürler canısı.