S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,861 Seni bana yollayan Yâr(c.c.), hikmetsiz bir iş görmez!.. Şu sol yanıma seni boş yere yerleştirmez!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,862 Aşk, senin içindeki ülkede kaçak yaşamaktır.. Sınır dışı etme beni kendinden!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,863 Aşk rüyalara bela, yola tuzak!.. Aşk yüzde yara, iki gözle adam yaralama!.. Pusucu!.. Hayın eksiğim!... Koyup unuttuğun yer etme de, koynumda dur!.. Öldüğümü göre göre de olsa; Biraz daha bekle, Az daha sev beni!..
Aşk rüyalara bela, yola tuzak!.. Aşk yüzde yara, iki gözle adam yaralama!.. Pusucu!.. Hayın eksiğim!... Koyup unuttuğun yer etme de, koynumda dur!.. Öldüğümü göre göre de olsa; Biraz daha bekle, Az daha sev beni!..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,864 Yar/alarıma inat! Dünüme tövbekar Bugünüme şükürdar Yarınımdan umutluyum Ya/Rabbim...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,865 Her seven kişi isimsiz bir k a h r a m a n d ı r . Unutma ki insan, sevebildiği kadar i n s a n dır.. Ümit Yaşar Oğuzcan
Her seven kişi isimsiz bir k a h r a m a n d ı r . Unutma ki insan, sevebildiği kadar i n s a n dır.. Ümit Yaşar Oğuzcan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,866 Söz de sararır, biterken bir Aşk. Sözler bir yerde yaralarsa artık seni; ağzın dilin gereksizdir, susarsın.. Sözlerinin feri söner, fire verirsin cümlelerde ve Sözle kopan bin fırtınayı, bir sus'la bağlarsın!.
Söz de sararır, biterken bir Aşk. Sözler bir yerde yaralarsa artık seni; ağzın dilin gereksizdir, susarsın.. Sözlerinin feri söner, fire verirsin cümlelerde ve Sözle kopan bin fırtınayı, bir sus'la bağlarsın!.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,867 Hep içimden geleni yazdım , içimden gideni değil!.. ... Kağıttan evler , kumdan kaleler , senden hayaller... Hepsi aynı kapı!.. ... Bir insan, "her şeyden" öteyken, hiçkimse onun kadar olamazken hayatında, o "hiç kimse" olmayı nasıl başarır?..
Hep içimden geleni yazdım , içimden gideni değil!.. ... Kağıttan evler , kumdan kaleler , senden hayaller... Hepsi aynı kapı!.. ... Bir insan, "her şeyden" öteyken, hiçkimse onun kadar olamazken hayatında, o "hiç kimse" olmayı nasıl başarır?..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,868 Bir gül ekiyorum yanıbaşıma, bir de sabır Her sabah gözyaşı döküyorum suya muhtaç yaprağına Gül çölde büyüyor, sabır yüreğimde Ağlamayı öğretiyor bana gül, umut etmeyi, yalvarmayı...
Bir gül ekiyorum yanıbaşıma, bir de sabır Her sabah gözyaşı döküyorum suya muhtaç yaprağına Gül çölde büyüyor, sabır yüreğimde Ağlamayı öğretiyor bana gül, umut etmeyi, yalvarmayı...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,869 Önce teşhis: Aşkın bizzat kendisi kuştur, yuvadır; zâttır, sıfattır; tüydür, kanattır; havadır, uçuştur; avcıdır, avdır; kıbledir, kıbleye durandır; tâliptir, matlûptur; evveldir, âhirdir, sultandır, tebaadır; kılıçtır, kındır; bahçedir, ağaçtır; hem daldır, hem meyvedir. Sonra ilaç: Tüm tabipler seni tedaviye gelse de/ Leylâ sözünden başka şifa yok sana. Ahmed Gazâlî
Önce teşhis: Aşkın bizzat kendisi kuştur, yuvadır; zâttır, sıfattır; tüydür, kanattır; havadır, uçuştur; avcıdır, avdır; kıbledir, kıbleye durandır; tâliptir, matlûptur; evveldir, âhirdir, sultandır, tebaadır; kılıçtır, kındır; bahçedir, ağaçtır; hem daldır, hem meyvedir. Sonra ilaç: Tüm tabipler seni tedaviye gelse de/ Leylâ sözünden başka şifa yok sana. Ahmed Gazâlî
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 23 Arl 2012 #1,870 Maddi alem, ben'im emrime mahkum.! Manevi alem de benliğimin esiridir..