S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 30 Arl 2012 #1,982 Diyorum ki çok çay içelim, uzun uzun susalım Gözlerinde duralım sonra bir şiirlik uçurum Tek ayak üzerinde beklerse yorulur mu dünya? Savaş soğuk, kuşlar güzel, Allah büyük. Güven Adıgüzel
Diyorum ki çok çay içelim, uzun uzun susalım Gözlerinde duralım sonra bir şiirlik uçurum Tek ayak üzerinde beklerse yorulur mu dünya? Savaş soğuk, kuşlar güzel, Allah büyük. Güven Adıgüzel
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 30 Arl 2012 #1,983 “ … Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık.” Ahmed Arif
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 31 Arl 2012 #1,987 Sıcaklığın beni alıştırıyor Soğuk ve yağmurlu akşamlara Üşümüş bir kedi gibi sığınıyorum Ellerine ayaklarına saçlarına
Sıcaklığın beni alıştırıyor Soğuk ve yağmurlu akşamlara Üşümüş bir kedi gibi sığınıyorum Ellerine ayaklarına saçlarına
bahar26 Katılımcı 31 Arl 2012 #1,989 Şimdi bana biraz çam havası lazım, Biraz yeşil, Biraz mavi, Bir semaver de Odun ateşinde demlenmiş çay, En çokta huzur...
Şimdi bana biraz çam havası lazım, Biraz yeşil, Biraz mavi, Bir semaver de Odun ateşinde demlenmiş çay, En çokta huzur...