S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,031 dünyada ki en derin yer neresi diye sordular GÖZLERİ dedim..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,032 Bir insana ya benimle olur musun denir, ya da benimle ölür müsün.. İki noktacık değiştirir anlamı, ya sessiz harflerle sessizce gidersin, ya da sesli harflerle ölüm kelimesini bile süslersin.
Bir insana ya benimle olur musun denir, ya da benimle ölür müsün.. İki noktacık değiştirir anlamı, ya sessiz harflerle sessizce gidersin, ya da sesli harflerle ölüm kelimesini bile süslersin.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 5 Ock 2013 #2,033 Her kaybediş buluştur aslında gönül gözü ile görene...güneş doğmak için batar sonuçta beklemesini bilene......
Her kaybediş buluştur aslında gönül gözü ile görene...güneş doğmak için batar sonuçta beklemesini bilene......
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ock 2013 #2,034 İhanetin soğuk yüzüyle de tanış çocuk. . İlerde çok göreceksin... Ve o zaman yaran ne dizinde olacak nede kabuk bağlayacak...
İhanetin soğuk yüzüyle de tanış çocuk. . İlerde çok göreceksin... Ve o zaman yaran ne dizinde olacak nede kabuk bağlayacak...
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 5 Ock 2013 #2,035 Turnaların Gökyüzünü Sevdiği Kadar Seni Sevdiğimin Farkında mısın? /
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Ock 2013 #2,036 Sen Benden Gideli Çok Olmuş. Sadece Ben Seni Uğurlamaya Kıyamamışım...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,037 “Düştümse eğer, Sana bakarken düştüm. .” Cahit Zarifoğlu
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,038 Şimdi Bir Ayete Riayet Ediyorum En Hüzünlü Halimle , Kulağıma Fısıldıyor ilâhi Bir Kudret " Rabbin için Sabret , Rabbin için Sabret " [Müddessir-7]
Şimdi Bir Ayete Riayet Ediyorum En Hüzünlü Halimle , Kulağıma Fısıldıyor ilâhi Bir Kudret " Rabbin için Sabret , Rabbin için Sabret " [Müddessir-7]
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,039 Aşk beni arif etti, inceltti zarif etti, Ben aşkı bilmezdim, aşk beni tarif etti...! ~Mevlana~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Ock 2013 #2,040 Ey yar! . . Ne gözünde gönlüm var.. Ne de kaşında.. Benim gönlüm SECDEYE giden alnınla RÜKUYA eğilen başında..
Ey yar! . . Ne gözünde gönlüm var.. Ne de kaşında.. Benim gönlüm SECDEYE giden alnınla RÜKUYA eğilen başında..