Güzel Bir Resim Güzel Bir Söz ?

• Konuyu açan Konuyu açan BeReNN
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Aşka dair bir kaç kelime yaz desem; '' Ben '' dersin, yine '' Ben '' dersin. '' Sen '' diyemezsin.
O kadar bencildin ki; yanımdayken bile, gözlerinde bana yer yoktu.
Ki, ben seni ruhum yapmışken...
Değer miydin...? Değmezdin. Ama yinede ben '' Aşk '' dedim '' Aşk '' . Aşkın hatırına katlandım. Senin bildiğin dilden konuştum. Kulakların bir bana sağırdı...

Gökhan Babacan

Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen, ve anlatmadıklarım neleri söylüyor. Boğazımı yırtarcasına susuyorum ya verilmekten yıpranan cevaplardayım ya sorulmaktan solan sorularda. Sen ıslatmasını bilmeyen bir yağmur oldun her akşam, ben ıslanmasını bilmeyen bir ahmak. Bu yüzden aşık olamadık sırılsıklam

Kahraman Tazeoğlu

Sen, Yıllar Sonra Benimle İlgili Bir Tek Şunları Söyleyeceksin Kendine Utanarak;
''Beni Kör Olsam Dahi Sevebilecek Birine, Ben En Büyük Nankörlüğü Ettim...

“Gülmek; “saf” denme riskini göze almaktır.
Ağlamak ise; “duygusal” görünme riskini…
Birine yakınlaşmak; “kendini kaptırma” riskini,
Duygularını açmak; “kendini ortaya koyma” riskini,
Hayalleri ve düşünceleri sergilemek ise; onları başkasına kaptırma” riskini göze almaktır.
Sevmek; “karşılık görememe” riskini…
Yaşamak ise; “ölme” riskini göze almaktır.
Umutlanmak; “hayal kırıklığına uğrama” riskini
Çabalamak ise; “başarısız olma” riskini göze almaktır…

Ama riskler yaşanmalıdır. Çünkü; hayatımızın en büyük riski hiç risk almamaktır. Hiç risk almayan kişi, belki acı ve üzüntülerden korunabilir, ama büyüyemez, sevemez, değişemez, hissedemez, öğrenemez. Garanti arayışlarıyla zincirlenmiş bir köle olarak yaşarken, bedelini; özgürlüğünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kişi hürdür.”

LEO BUSCAGLİA

ALLAH (c.c) bir kulu sevdiğinde meleklerine der ki:

''Bu kulum dua ettiğinde hacetini geciktirin. Çünkü ben onun sesini işitmeyi seviyorum.''

İnsanlar sahip olduklarının değerini bir türlü bilmezler, Güllere koşarken ayaklarının altında ezilen papatyalardan habersizler...

Geri