aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #2,531 yaren* dediki: yok öyle bir şey Genişletmek için tıklayın... Bunu demiyeydin iyiydi ama Biz hayal kuruyorduk öyle =)
yaren* dediki: yok öyle bir şey Genişletmek için tıklayın... Bunu demiyeydin iyiydi ama Biz hayal kuruyorduk öyle =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 19 Tem 2013 #2,532 aslann dediki: Bunu demiyeydin iyiydi ama Biz hayal kuruyorduk öyle =) Genişletmek için tıklayın... yok paşam ben sana demedim zaten kendi kendime konuşuyordum ablana bakma sen takıl kafana göre
aslann dediki: Bunu demiyeydin iyiydi ama Biz hayal kuruyorduk öyle =) Genişletmek için tıklayın... yok paşam ben sana demedim zaten kendi kendime konuşuyordum ablana bakma sen takıl kafana göre
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #2,533 Kimseye yük olmadım ben... Çocukken öğrenmiştim; Ayakkabılarımı elime alıp’ta yürümesini.!!
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #2,534 Kızdığında, küstüğünde bile seni düşünen biri olmalı hayatında...
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Tem 2013 #2,535 Önce seni izlemeyi , Sonra’da özlemeyi bıraktım. Bugün değil ama; Bir gün bu seni çok üzecek... Demedi deme....
Önce seni izlemeyi , Sonra’da özlemeyi bıraktım. Bugün değil ama; Bir gün bu seni çok üzecek... Demedi deme....
Tuba ♕ Özel üye 19 Tem 2013 #2,536 Sen hiç; “Gözündeki damlaları düşürmemek için derin derin nefes almaya çalışıp, Gökyüzüne baktın mı?
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 21 Tem 2013 #2,537 Senden başkası nasıl sevilir bilmiyorum ki ben... Gelde anlat kör ve sağır yüreğime.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2013 #2,538 Cenneti sersen ayaklarıma,, Yinede Dokunmam sana; Böylesi Acı ayrılık!! Dünyada "Yaşanmaz bir daha...
Cenneti sersen ayaklarıma,, Yinede Dokunmam sana; Böylesi Acı ayrılık!! Dünyada "Yaşanmaz bir daha...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2013 #2,539 Başkalarını özlüyor gibi yapıp birbirimizi özleyeceğiz.. Başka başka insanlarda birbirimizi bulacağız.. Ve bunu bizden başka hiç kimse bilmeyecek...
Başkalarını özlüyor gibi yapıp birbirimizi özleyeceğiz.. Başka başka insanlarda birbirimizi bulacağız.. Ve bunu bizden başka hiç kimse bilmeyecek...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Tem 2013 #2,540 Bu saatten sonra güneş ikimiz için doğmaz ama, Belki bir gün aynı yıldıza bakar ağlarız.!!