eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 3 Ags 2013 #2,561 Göğsüne yatarak dinleyemediğim şarkılar ne olacak? Geri dönmen gerek.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,562 Ve bazen unutmak için uyumak lazım... Rüyaları hesaba katmadan..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Ags 2013 #2,563 Birgün biri çıkar karşına ve sen gidene şükredersin..
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,564 Hiç bir şeyi Zamana bırakmayın. Çünkü zaman Kimseyi sağ bırakmıyor...
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,565 Ölüm değildir, Hayatımızın altın vuruşu: Bazen bir dönemeç, Bazen tek mısra Ya da son bakış.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,566 Kork diye değil, bil diye söylüyorum... Bir kez kırılırsa gururum, Ve keskin bir yara alırsa ruhum Ben Adamı gözüne baka baka Unuturum.
Kork diye değil, bil diye söylüyorum... Bir kez kırılırsa gururum, Ve keskin bir yara alırsa ruhum Ben Adamı gözüne baka baka Unuturum.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,567 Hani tamda gönlün yorgunken Bir cümle duyarsında Kuşlar havalanır Rengi değişir her şeyin. Başını gökyüzüne çevirip gülersin. Yaşamak o kısacık andır işte...
Hani tamda gönlün yorgunken Bir cümle duyarsında Kuşlar havalanır Rengi değişir her şeyin. Başını gökyüzüne çevirip gülersin. Yaşamak o kısacık andır işte...
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,568 Bakacak kimsesi olmayınca Öğreniyor insan kendine bakmayı...
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Ags 2013 #2,570 Kimin, nesi olduğunuza karar veremiyorsanız, Önce kendiniz olun...