_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Mrt 2014 #2,761 "Hani" Rüyanda "Mı" Gördün Derler Ya" "Ben seni haYra yordum" Kim...!!! Ne derse desiN..!!
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Mrt 2014 #2,762 Hep hayır dedi bana hayat Ben de hep hayırlısı dedim Hayata İnat Çünkü hayat beni yıkacak kadar güçlü değil Ben de hayata küsecek kadar küçük değilim...
Hep hayır dedi bana hayat Ben de hep hayırlısı dedim Hayata İnat Çünkü hayat beni yıkacak kadar güçlü değil Ben de hayata küsecek kadar küçük değilim...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Mrt 2014 #2,763 Konu ne olursa olsun, verdiğin ”üzüntü” ve aldığın ”ah” bir cam parçasından daha keskindir, Dönüp dolaşıp üzerine basarsın..
Konu ne olursa olsun, verdiğin ”üzüntü” ve aldığın ”ah” bir cam parçasından daha keskindir, Dönüp dolaşıp üzerine basarsın..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 31 Mrt 2014 #2,764 Şiirler kalemimde hala Ya tövbeyi Ya günahı fazla kaçırdım Ya Hayale Ya gerçeğe fazla yakıştım...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Mrt 2014 #2,765 İnsanlarında yan etkileri olabiliyor. Kimileri başını döndürürken. Kimileri mideni bulandırıyor..
BeReNN Alyam? Özel üye 5 Nsn 2014 #2,766 Külleri ateşle korkutamazsın... Zira kül dediğin , seninle yanmaya devam edemeyendir...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Nsn 2014 #2,767 DiL Silah SöZ Kurşun Gibidir ; DiLiN emniyetini Hep Kapalı TuT'Ki DoĞRu iNSaNa Yanlış, Kurşun Gitmesin YoKSa Her Zaman Kaybedersin...
DiL Silah SöZ Kurşun Gibidir ; DiLiN emniyetini Hep Kapalı TuT'Ki DoĞRu iNSaNa Yanlış, Kurşun Gitmesin YoKSa Her Zaman Kaybedersin...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Nsn 2014 #2,768 Zordur Temiz KaLmak; YaLanın, İhanetin Ortasında Dimdik Durmak. Ama Hayatın KoşuLudur, OnurLu, Sabırlı , Vicdanlı olmak...
Zordur Temiz KaLmak; YaLanın, İhanetin Ortasında Dimdik Durmak. Ama Hayatın KoşuLudur, OnurLu, Sabırlı , Vicdanlı olmak...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Nsn 2014 #2,769 Benim Tek Limanım Senin gözlerindi biLiyorsun...!Şimdi Söyle. yaLnızLığıma Demir mı atayım....! "Yoksa" "Gözlerinin" kıyısına mı yanaşayım...!
Benim Tek Limanım Senin gözlerindi biLiyorsun...!Şimdi Söyle. yaLnızLığıma Demir mı atayım....! "Yoksa" "Gözlerinin" kıyısına mı yanaşayım...!
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 7 Nsn 2014 #2,770 Senin o kimselere benzemeyen gülüşün Var ya Bir Şairin Şiire Attığı En Güzel İmzadır.