L LâL ღ GALATASARAY ღ 21 Tem 2014 #2,801 Gittiğin yerden başlıyorum yeniden Kanamaya.. İftarı gelmeyecek bir 'aŞk' orucu tutuyorum Yüreğimde.. Artık istemem... Gelme.. Ben tüm Kalbimle Niyet Ettim SENSİZLİĞE.
Gittiğin yerden başlıyorum yeniden Kanamaya.. İftarı gelmeyecek bir 'aŞk' orucu tutuyorum Yüreğimde.. Artık istemem... Gelme.. Ben tüm Kalbimle Niyet Ettim SENSİZLİĞE.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 25 Tem 2014 #2,802 Sonra Masal Kaldığı Yerden Devam Etti . Giden Dönmedi , Kalan Kıymet Bilmedi ! Düzenleyen yönetici: 30 Ock 2015
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ags 2014 #2,803 Yaralar '' YâR '' dediğin yerden kanamaya başlıyorsa,kapanmasının hükmü yoktur Bırak kanasın...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Eyl 2014 #2,804 Sonra gitgide hissizleşiyorsun. Kimse ne muhabbet ehli, ne de yol arkadaşı gibi görünmüyor gözüne tepeden tırnağa bir usanmışlık...
Sonra gitgide hissizleşiyorsun. Kimse ne muhabbet ehli, ne de yol arkadaşı gibi görünmüyor gözüne tepeden tırnağa bir usanmışlık...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Eyl 2014 #2,805 Birde gidenlerin dönmediği bir gurbet var içimizde...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Eyl 2014 #2,806 Güne,aya hatta yıllara damgasını vuracak bir söz.
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Ekm 2014 #2,808 Kendi kalbinden emin olan, başkasının şüphesinden rahatsız olmaz...
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Ekm 2014 #2,809 Dün beni mutsuz edenleri bugün başkaları mutsuz ediyor. Her insan hiç tanımadığı bir insanın intikamını alıyor...
Dün beni mutsuz edenleri bugün başkaları mutsuz ediyor. Her insan hiç tanımadığı bir insanın intikamını alıyor...