deLi qIz Usta 1 Eyl 2008 #1 Hafızanızı kaybetseniz en çok neyi unuttuğunuz için sevinirdiniz yada üzülürdünüz?
C CiMCiMe Usta 1 Eyl 2008 #2 ailemi unuttuğum için üzülürdüm canımı sıkanları unuttuğum için sevinirdim
zuzuu Uzman 1 Eyl 2008 #3 ailemi ve arkilerimi unuttuğum için üzülürdüm sevmediğim kişileri unuttuğum için sevinirdim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2008 #4 Bence süper olurdu hatta çok çok sevinirdim... İçimdeki tüm dertlerden kurtulurdum
sorumsuz Forum Onuru 14 Eyl 2008 #5 yaşadıklarım bütün kötü olayları unuttugum için sevinirdim ama ailemi unutmak istemezdim ve arkilerimi
yaşadıklarım bütün kötü olayları unuttugum için sevinirdim ama ailemi unutmak istemezdim ve arkilerimi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Şbt 2009 #6 Su an hafizam calismadigi icin e yazacagimi bilmedim baska zaman yazarim
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 10 Eyl 2009 #8 Şu ara kaybetsem onu da tanımam falan üzülürüm. Ama 1 olay yaşadım ki hayatımda içime oturan tek olaydır onu unutmak sevindirir beni
Şu ara kaybetsem onu da tanımam falan üzülürüm. Ama 1 olay yaşadım ki hayatımda içime oturan tek olaydır onu unutmak sevindirir beni
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Eyl 2009 #9 Ben hiç bir şeyi unutmak istemezdim .. O yüzden hafızamdan silinen herşey için üzülürdüm ..