K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ksm 2015 #21 arada sıfırlamak iyi olurdu heralde..denemek lazım..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ksm 2015 #22 Aslında hafızamı kaybedip hatırlamak istemediğim çok şey var Ama bir yandan da, kötü olurdu diye düşündüm Çünkü hayatımızdaki kötü tecrübeler bizi biz yapan geleceğe hazırlayan, tecrübe kazandıran..
Aslında hafızamı kaybedip hatırlamak istemediğim çok şey var Ama bir yandan da, kötü olurdu diye düşündüm Çünkü hayatımızdaki kötü tecrübeler bizi biz yapan geleceğe hazırlayan, tecrübe kazandıran..
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ock 2018 #23 İşte bu benim ihtiyacım olan şey herşeyi ubuttuguma sevinirdim
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Arl 2021 #24 Hiç bir şey için üzülmezdim bütün anılar silinebilir hatırladıkca acı veriyor zaten
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Arl 2021 #25 Cok üzülürdüm düşmanlarımı unuttuğum için dön başa
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Arl 2021 #26 yilmaz27 dediki: Cok üzülürdüm düşmanlarımı unuttuğum için dön başa Genişletmek için tıklayın... Şu düşmanlar konusuna katılıyorum. Birde dostlarım var onlara ayrıcalık yapsak olurmu
yilmaz27 dediki: Cok üzülürdüm düşmanlarımı unuttuğum için dön başa Genişletmek için tıklayın... Şu düşmanlar konusuna katılıyorum. Birde dostlarım var onlara ayrıcalık yapsak olurmu
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Ock 2022 #28 Aslında iyi olabilir yemi bir başlangıç yeni bir hayat bazen resetmemek lazım aslında yaşamı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Ock 2022 #29 Hatırlamak istemediğim o lanet günü