Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mys 2022 #11 Tatlı Cadı dediki: Sor bana sor Genişletmek için tıklayın... Tmm canım ben biraz soru hazırlayayım o zaman sorarım
Tatlı Cadı dediki: Sor bana sor Genişletmek için tıklayın... Tmm canım ben biraz soru hazırlayayım o zaman sorarım
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 20 Mys 2022 #12 Enda dediki: Tmm canım ben biraz soru hazırlayayım o zaman sorarım Genişletmek için tıklayın... Olur
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 20 Mys 2022 #15 zevzek dediki: Evet biraz farklı oldu soruları da sen ver Genişletmek için tıklayın... Nasıl sorular oluyo nerden bileyim ben
zevzek dediki: Evet biraz farklı oldu soruları da sen ver Genişletmek için tıklayın... Nasıl sorular oluyo nerden bileyim ben
zevzek zevzek® Özel üye 20 Mys 2022 #16 Tatlı Cadı dediki: Nasıl sorular oluyo nerden bileyim ben Genişletmek için tıklayın... Bakalım hazırlasın enda görelim zor sorular hazırlasın
Tatlı Cadı dediki: Nasıl sorular oluyo nerden bileyim ben Genişletmek için tıklayın... Bakalım hazırlasın enda görelim zor sorular hazırlasın
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 20 Mys 2022 #17 zevzek dediki: Bakalım hazırlasın enda görelim zor sorular hazırlasın Genişletmek için tıklayın... Hayır ben bu işe atlamak la iyi mi yaptım kötü mü bilemedim şuan
zevzek dediki: Bakalım hazırlasın enda görelim zor sorular hazırlasın Genişletmek için tıklayın... Hayır ben bu işe atlamak la iyi mi yaptım kötü mü bilemedim şuan
zevzek zevzek® Özel üye 20 Mys 2022 #18 Böyle bir yarışma programı vardı galiba soruya ne demiştir diye.. bizler de şunu demiştir mi doyecegiz ? format öyle sanıyorum.
Böyle bir yarışma programı vardı galiba soruya ne demiştir diye.. bizler de şunu demiştir mi doyecegiz ? format öyle sanıyorum.
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 20 Mys 2022 #19 zevzek dediki: Böyle bir yarışma programı vardı galiba soruya ne demiştir diye.. bizler de şunu demiştir mi doyecegiz ? format öyle sanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Yarışmayı biliyorum başka yerde de katılmıştım
zevzek dediki: Böyle bir yarışma programı vardı galiba soruya ne demiştir diye.. bizler de şunu demiştir mi doyecegiz ? format öyle sanıyorum. Genişletmek için tıklayın... Yarışmayı biliyorum başka yerde de katılmıştım
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #20 Ben yarışma kurallarında biraz değişiklik yapmak istiyorum önceleri ipucunu yarışmayı sunan kişi veriyordu artık yarışmaya aday olan kişi versin istiyorum bir de 3 bilen kazanıyordu ya en cok bilen kazansın diyorum ne diyorsunuz ?
Ben yarışma kurallarında biraz değişiklik yapmak istiyorum önceleri ipucunu yarışmayı sunan kişi veriyordu artık yarışmaya aday olan kişi versin istiyorum bir de 3 bilen kazanıyordu ya en cok bilen kazansın diyorum ne diyorsunuz ?