yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2012 #11 RUZG4R dediki: iyide anlamsız sevmenin en anlamı var seveceksen hayatına anlam katacak birini seveceksin Genişletmek için tıklayın... vardı da bizmi sevmedik
RUZG4R dediki: iyide anlamsız sevmenin en anlamı var seveceksen hayatına anlam katacak birini seveceksin Genişletmek için tıklayın... vardı da bizmi sevmedik
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Şbt 2012 #12 Bırakın bu işleri ne anlamı dai Sev Yengeci..Her türlü anlam katarım ben
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2012 #13 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bırakın bu işleri ne anlamı dai Sev Yengeci..Her türlü anlam katarım ben Genişletmek için tıklayın... bu özgüven beni birgün öldürecekk
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bırakın bu işleri ne anlamı dai Sev Yengeci..Her türlü anlam katarım ben Genişletmek için tıklayın... bu özgüven beni birgün öldürecekk
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Şbt 2012 #14 Seni değilde beni kesin öldürür Ama Yine de Gel..Ne olursan ol Yine Gel..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 20 Şbt 2012 #17 berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... burcuna göremi adam sevcez kıss delirdinmi sen
berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... burcuna göremi adam sevcez kıss delirdinmi sen
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Şbt 2012 #18 berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... hadi ordan ..ikizlerin üstüne tanımam kendimden biliyorum
berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... hadi ordan ..ikizlerin üstüne tanımam kendimden biliyorum
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 20 Şbt 2012 #19 berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... Buyur işte.. Tecrübe konuştu sitem dediki: yollar ırak gelmeyelim dai Genişletmek için tıklayın... Gel..Mesafeler önemli değil.. Ulaşamazsan bile yolunda ölmüş olursun
berenn dediki: Kızlar sevecekseniz yengeç sevin tecrübeye dayalı Genişletmek için tıklayın... Buyur işte.. Tecrübe konuştu sitem dediki: yollar ırak gelmeyelim dai Genişletmek için tıklayın... Gel..Mesafeler önemli değil.. Ulaşamazsan bile yolunda ölmüş olursun
BeReNN Alyam? Özel üye 20 Şbt 2012 #20 RUZG4R dediki: hadi ordan ..ikizlerin üstüne tanımam kendimden biliyorum Genişletmek için tıklayın... Ben ikizler burcuna yorum bile yapmam Rüzgar ama burcla olmaz tabikide seçim
RUZG4R dediki: hadi ordan ..ikizlerin üstüne tanımam kendimden biliyorum Genişletmek için tıklayın... Ben ikizler burcuna yorum bile yapmam Rüzgar ama burcla olmaz tabikide seçim