İnsanları anlamaya çalışırım empati kurarım ama insanlar bunu anlamaz.. Bencil insanların varlığı gerçekten beni çok üzüyor.. Dün gece uyku bile girmedi gözüme hala böyle benci olan insanlar yüzünden.. Ama o kadar uğraştım ki bencil gibi onlar gibi düşünmeyi ama olmadı, beceremedim.. Bazı insanlar için gerçekten çok kötü birisi olucam sanırım eğer uygulama aşamasında sorun yaşamaz isem .. ( :
İnsanları anlamaya çalışırım empati kurarım ama insanlar bunu anlamaz.. Bencil insanların varlığı gerçekten beni çok üzüyor.. Dün gece uyku bile girmedi gözüme hala böyle benci olan insanlar yüzünden.. Ama o kadar uğraştım ki bencil gibi onlar gibi düşünmeyi ama olmadı, beceremedim.. Bazı insanlar için gerçekten çok kötü birisi olucam sanırım eğer uygulama aşamasında sorun yaşamaz isem .. ( :
Yapında insan sevgisi var ise benci olamazsın Mercimekim. Ne kadar bu tür davranışlara maruz kalsanda , her seferinde bende onun gibi olacağım desende yapamazsın. Yine karşıdakini düşünür onun yerine koyarsın kendini.
Bende empati yapanlardanım. Asla ben diye düşünmedim. Belki zaman içinde bu özellik beni yordu, üzdü ama yinede bundan vazgecmedim ve vazgeçmemde sanırım
Aslında yer yer kendi penceremden, yer yer karşı tarafın penceresinden...
Ama kimileri vardır ki ne kadar empati kurarsanız kurun anlayamazsınız. Bazılarının yerine geçip, onun gibi düşünmek zordur..
hep karşı taraf olarak bakarım..fazlasıyla çık sözlüyümdür,çünkü ben nasılsam karşımda olanı da öyle düşünüyorum.çünkü karşı tarafın yerine geçseniz de doğrular değişmiyor
Bencil değilim ama ilk etapta kendi penceremden bakarım kimse kusura bakmasın kendi çıkarlarım da benim için önemlidir ..ama bu demek değil ki karşı tarafı anlamaya çalışmam elbette empatide kurarım orta yol bulmaya çalışırım baktım olmuyor yine kendi pencereme dönerim çünkü şartlarım bunu gerektiriyor
Bir olay var ve bu olayın içindesiniz kızgınsınız evet ama bu kızgınlık diğer taraf için geçerli. Bu durumu düzeltmekte istiyorsunuz bu durumda nasıl bir orta yol bulurdunuz.
Bir olay var ve bu olayın içindesiniz kızgınsınız evet ama bu kızgınlık diğer taraf için geçerli. Bu durumu düzeltmekte istiyorsunuz bu durumda nasıl bir orta yol bulurdunuz.
Bilindik en eski yöntemi kullanırım ablam konuşurum ,tartışırım gerekirse sonuca ulaşana kadar kavga ederim..benim için önemliyse kolay pes etmem hemen vazgeçmem mutlaka ortak bir yerde buluşacağızdır