İki nokta Üstat 25 Hzr 2011 #11 Olmayı istediğim yerdeyim İstanbul'dayım.. Başka yer deseler belki İzmir'e yerleşirim ama diğer şehirlere asla..
Olmayı istediğim yerdeyim İstanbul'dayım.. Başka yer deseler belki İzmir'e yerleşirim ama diğer şehirlere asla..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Tem 2011 #13 düsünceme göre olan yer listede yok ama bulundugum yerden şikayetim yok seviyorum herseye ragmen mutluyum ben bulundugum şehrimde.
düsünceme göre olan yer listede yok ama bulundugum yerden şikayetim yok seviyorum herseye ragmen mutluyum ben bulundugum şehrimde.
LoSt_LoVe Forum Onuru 19 Eyl 2011 #15 Tabiiki memleketimde ama oda şıklarda yok kısıtlı seçenek olmamış bence.Yine de teşekkür.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Eyl 2021 #16 bana en yakin adana görüktü aslinda hicbiride tr oldugu icin yoksa portekizde faroda yasamak isterim
M Misafir847 Ziyaretçi 14 Eyl 2021 #17 YoRuMSuZ dediki: Kalabalık beni de bunalttı artık. Tek katlı bahçeli, müstakil bir evde Tabii deniz ve güneş vazgeçilmezimdir Bu ankette neden Antalya yok ? Genişletmek için tıklayın... Sen de İzmir'i işaretleyiver
YoRuMSuZ dediki: Kalabalık beni de bunalttı artık. Tek katlı bahçeli, müstakil bir evde Tabii deniz ve güneş vazgeçilmezimdir Bu ankette neden Antalya yok ? Genişletmek için tıklayın... Sen de İzmir'i işaretleyiver