buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #43 beni bende demen ben bende değilem bir buhurdan var buhurdandan içeru
Düş Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #44 buhurdan dediki: beni bende demen ben bende değilem bir buhurdan var buhurdandan içeru Genişletmek için tıklayın... Ne dedin sen oyle yahu?
buhurdan dediki: beni bende demen ben bende değilem bir buhurdan var buhurdandan içeru Genişletmek için tıklayın... Ne dedin sen oyle yahu?
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #45 Düş dediki: Ne dedin sen oyle yahu? Genişletmek için tıklayın... gayet açık değil mi? bu sözden sonra tokat gelmiyor de mi Sevda Demirel ft Hande Ataizi misali ?
Düş dediki: Ne dedin sen oyle yahu? Genişletmek için tıklayın... gayet açık değil mi? bu sözden sonra tokat gelmiyor de mi Sevda Demirel ft Hande Ataizi misali ?
Düş Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #46 buhurdan dediki: gayet açık değil mi? bu sözden sonra tokat gelmiyor de mi Sevda Demirel ft Hande Ataizi misali ? Genişletmek için tıklayın... Konuya yabanci kaldim suan. Yine aciklamak zorunda kalabilirsin
buhurdan dediki: gayet açık değil mi? bu sözden sonra tokat gelmiyor de mi Sevda Demirel ft Hande Ataizi misali ? Genişletmek için tıklayın... Konuya yabanci kaldim suan. Yine aciklamak zorunda kalabilirsin
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #47 Düş dediki: Konuya yabanci kaldim suan. Yine aciklamak zorunda kalabilirsin Genişletmek için tıklayın... Ne dedin sen ÇAT
Düş dediki: Konuya yabanci kaldim suan. Yine aciklamak zorunda kalabilirsin Genişletmek için tıklayın... Ne dedin sen ÇAT
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Eyl 2017 #49 Düş dediki: Heh tamam hatirladim Genişletmek için tıklayın... bon jour