KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Eyl 2017 #71 Absent dediki: Şans tabi ki . Şanslıysan aşkıda buluyorsun parayıda Genişletmek için tıklayın... Doğru seçim
Absent dediki: Şans tabi ki . Şanslıysan aşkıda buluyorsun parayıda Genişletmek için tıklayın... Doğru seçim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Eyl 2017 #72 KıRMıZı dediki: Aşkı buluyorsan da karşılıklı aşkı bulmalısın.. Seni seveni buluyorsun sen sevemiyorsun... Birini seviyorsun o seni sevmiyor.. İnsanda şans olmalı bence.. Aşktan geçtim artık.. Genişletmek için tıklayın... Aslında büyüklerimiz boşuna demiyor, bahtın açık olsun diye Bize baht açıklığı lazım
KıRMıZı dediki: Aşkı buluyorsan da karşılıklı aşkı bulmalısın.. Seni seveni buluyorsun sen sevemiyorsun... Birini seviyorsun o seni sevmiyor.. İnsanda şans olmalı bence.. Aşktan geçtim artık.. Genişletmek için tıklayın... Aslında büyüklerimiz boşuna demiyor, bahtın açık olsun diye Bize baht açıklığı lazım
Nazım Paşa Usta 25 Eyl 2017 #73 Şans --- Mesajlar birleştirildi --- Parayı her türlü kendim elde edebilirim. Aşk ikinci planda. O yüzden şans.
Şans --- Mesajlar birleştirildi --- Parayı her türlü kendim elde edebilirim. Aşk ikinci planda. O yüzden şans.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 25 Eyl 2017 #74 Şansa inanmam, aşk da çok elzem değil. Parayı seçeyim de hakkım boşa gitmesin
-araz- EYVALLAH... V.I.P 26 Eyl 2017 #76 daha önce nesecmisiim bilmiyorum ama su an para seçerdim. çocuğa süt lazım bez lazim sansla askla bunları alamam dimi☺☺☺
daha önce nesecmisiim bilmiyorum ama su an para seçerdim. çocuğa süt lazım bez lazim sansla askla bunları alamam dimi☺☺☺
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2018 #77 Şansı cekerdim şayet insanın şansı yaver gitti mi gerisi geliyor zaten