Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 19 Mys 2016 #12 YoRuMSuZ dediki: Evet benim eklediklerim daha şık ama değil mi ? Genişletmek için tıklayın... Evettt cok şıklar haklisin ama benim eklediklerimden 3-9-12 de cok şık
YoRuMSuZ dediki: Evet benim eklediklerim daha şık ama değil mi ? Genişletmek için tıklayın... Evettt cok şıklar haklisin ama benim eklediklerimden 3-9-12 de cok şık
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 19 Mys 2016 #14 hahah evet küçük ama cok şık ve pahalılar canım özel tasarım
Hecem Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2016 #15 hepsinden bir adet istiyorum bunların birini alırsam diğerlerinde gözüm kalır. ya hiç ya hep artık kim alacaksa...
hepsinden bir adet istiyorum bunların birini alırsam diğerlerinde gözüm kalır. ya hiç ya hep artık kim alacaksa...
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 4 Hzr 2016 #16 Hahaha aslinda benimde gözüm kaldi da iste ne yaparsin @Hecem cim allah daha guzellerini özel birinden almayi nasip etsin hepimize
Hahaha aslinda benimde gözüm kaldi da iste ne yaparsin @Hecem cim allah daha guzellerini özel birinden almayi nasip etsin hepimize
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Hzr 2016 #17 Çok zarifler yüzüklerde inceliği bide küçük detayları severim keşke hepsi benim olsa
Hecem Özel Üye Özel üye 6 Hzr 2016 #18 bunların uçları iğne gibi sivri olanları yok mu acaba çok istiyorum o tek taşlardan çok lazım olur :İD
bunların uçları iğne gibi sivri olanları yok mu acaba çok istiyorum o tek taşlardan çok lazım olur :İD