e-PaCk Forum Gururu 16 Hzr 2009 #11 Türkçe olmamış Türk'çe olmuş ;P bundan sonra tüm arkadaşlarımın doğum gününde bunu çalcam uzaktan
H hJyenkmcrb Üyecik 18 Hzr 2009 #12 KıRMıZı dediki: şimdi indirdim baktım herhangi bi sorun yok.... hattaa tam bir Turkish versiyon olmus..yorumsuz paylaşım için çok tesekkürler Genişletmek için tıklayın... ya tekrar indirdim :s oLmuyo işte. bulunduğu dizini açıyorum dizine çıkart diyorum çıkrtmıyo . virüs fln mı acaba ya :S
KıRMıZı dediki: şimdi indirdim baktım herhangi bi sorun yok.... hattaa tam bir Turkish versiyon olmus..yorumsuz paylaşım için çok tesekkürler Genişletmek için tıklayın... ya tekrar indirdim :s oLmuyo işte. bulunduğu dizini açıyorum dizine çıkart diyorum çıkrtmıyo . virüs fln mı acaba ya :S
H hJyenkmcrb Üyecik 18 Hzr 2009 #13 ya ama benm bu şarkıya çok ihtiyacım var :s msn imi versem biri bana atsa olurmu ?
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Hzr 2009 #14 hJyenkmcrb dediki: ya ama benm bu şarkıya çok ihtiyacım var :s msn imi versem biri bana atsa olurmu ? Genişletmek için tıklayın... msn vermek yasak konu sahibi gelince yardımcı olur
hJyenkmcrb dediki: ya ama benm bu şarkıya çok ihtiyacım var :s msn imi versem biri bana atsa olurmu ? Genişletmek için tıklayın... msn vermek yasak konu sahibi gelince yardımcı olur
S selotost Üyecik 3 Ekm 2009 #16 ayy süper bişi yha bu gün arkimin doğum günü çok beğenicek bence paylaşım için sholun