yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Eyl 2020 #11 Böyle birseymi istiyorsunuz ??? yada buyurun tema
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Eyl 2020 #13 Erdal bey bende eski radyoculardanim ama sizin dediginiz gibi direk tema üzerine yazilir
Ç çarşamba Üyecik 6 Ock 2023 #14 yesim434 dediki: Hareketli DJ isimleri yazılır Ek dosyayı görüntüle 37538 Ve baska örnekler asagidaki linkten ulasa bilirsiniz Dj isimleri gif hareketli Genişletmek için tıklayın... Selam banada KARAGÖZLÜ ismi yaparmısınız boyutu 40 dan yukarı olmasın bide siyah renk ağırlıklı olsun ️
yesim434 dediki: Hareketli DJ isimleri yazılır Ek dosyayı görüntüle 37538 Ve baska örnekler asagidaki linkten ulasa bilirsiniz Dj isimleri gif hareketli Genişletmek için tıklayın... Selam banada KARAGÖZLÜ ismi yaparmısınız boyutu 40 dan yukarı olmasın bide siyah renk ağırlıklı olsun ️
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Ock 2023 #15 çarşamba dediki: Selam banada KARAGÖZLÜ ismi yaparmısınız boyutu 40 dan yukarı olmasın bide siyah renk ağırlıklı olsun ️ Genişletmek için tıklayın... Şu an işteyim ama akşam eve gittiğimde bakacağım
çarşamba dediki: Selam banada KARAGÖZLÜ ismi yaparmısınız boyutu 40 dan yukarı olmasın bide siyah renk ağırlıklı olsun ️ Genişletmek için tıklayın... Şu an işteyim ama akşam eve gittiğimde bakacağım
Ç çarşamba Üyecik 6 Ock 2023 #16 yesim434 dediki: Şu an işteyim ama akşam eve gittiğimde bakacağım Genişletmek için tıklayın... Peki çok saol
yesim434 dediki: Şu an işteyim ama akşam eve gittiğimde bakacağım Genişletmek için tıklayın... Peki çok saol
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Ock 2023 #17 çarşamba dediki: Peki çok saol Genişletmek için tıklayın... Buradan ulasa bilirsin isimlerine not istedigin boyutta ayarlaniyor
çarşamba dediki: Peki çok saol Genişletmek için tıklayın... Buradan ulasa bilirsin isimlerine not istedigin boyutta ayarlaniyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ock 2023 #18 YoRuMSuZ dediki: Buradaki yazılara benzer ya da yeteneklerinize bağlı olarak hazırlayacağınız 3 boyutlu yazıları Xara 3D 6 ile birkaç tıklama ile hazırlayabilirsiniz. Xara 3D 6 sürümünü portable (kurulum gerektirmeyen ve full) şekilde BURADAN indirebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... actim dosyayi fakat bür türlü nereye yazildigini bulamadim
YoRuMSuZ dediki: Buradaki yazılara benzer ya da yeteneklerinize bağlı olarak hazırlayacağınız 3 boyutlu yazıları Xara 3D 6 ile birkaç tıklama ile hazırlayabilirsiniz. Xara 3D 6 sürümünü portable (kurulum gerektirmeyen ve full) şekilde BURADAN indirebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... actim dosyayi fakat bür türlü nereye yazildigini bulamadim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 6 Ock 2023 #19 yilmaz27 dediki: actim dosyayi fakat bür türlü nereye yazildigini bulamadim Genişletmek için tıklayın... buldum tamam )
yilmaz27 dediki: actim dosyayi fakat bür türlü nereye yazildigini bulamadim Genişletmek için tıklayın... buldum tamam )
M MnLy Ziyaretçi 7 Eyl 2023 #20 yesim434 dediki: Hareketli DJ isimleri yazılır Ve baska örnekler asagidaki linkten ulasa bilirsiniz Dj isimleri gif hareketli Genişletmek için tıklayın...
yesim434 dediki: Hareketli DJ isimleri yazılır Ve baska örnekler asagidaki linkten ulasa bilirsiniz Dj isimleri gif hareketli Genişletmek için tıklayın...