Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Hzr 2021 #15 Söz de yaz ayındayız ama serin gidiyor bu sene aslında işime de geliyor ya nem hiç cekilmiyor ama bunlar hep mevsimlerin değiştiğinin doğanın dengesinin değiştiğinin bir işareti
Söz de yaz ayındayız ama serin gidiyor bu sene aslında işime de geliyor ya nem hiç cekilmiyor ama bunlar hep mevsimlerin değiştiğinin doğanın dengesinin değiştiğinin bir işareti
Enda Neylersin!!! V.I.P 19 Hzr 2021 #18 Burası da sıcak ama bir o kadar da serin nem yok Allahtan Şu an soğumaya başladı
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Hzr 2021 #19 Dışarı sıcak ama evin içi serin ama iki gündür ısınmaya başladı kendini belli ediyor dün gece cam acık uyudum
Dışarı sıcak ama evin içi serin ama iki gündür ısınmaya başladı kendini belli ediyor dün gece cam acık uyudum
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #20 Çok çok çok sıcak artık sıcaklar yavaştan kendini belli etmeye başladı hiç gelmesin istiyordum bugünü ama geldi cattı
Çok çok çok sıcak artık sıcaklar yavaştan kendini belli etmeye başladı hiç gelmesin istiyordum bugünü ama geldi cattı