~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 31 Ekm 2015 #1 Soğuk havalarda ilk akla gelen.. ilk kapisina vardigimiz meshur icecek.. vazgeçilmez lerin aradinda gecemedigimiz bir bölüm. .
Soğuk havalarda ilk akla gelen.. ilk kapisina vardigimiz meshur icecek.. vazgeçilmez lerin aradinda gecemedigimiz bir bölüm. .
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 31 Ekm 2015 #3 Eskilerden cay teknolijiye uğramış hali salep
dderya kOkOşŞ V.I.P 31 Ekm 2015 #5 Buharı üzerinde çayı kucagıma döktügüm günden beri dışarda çay içmiyorum
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 1 Ksm 2015 #6 Çay aşıkların yalnizlarin yoksulların şairlerin ve radyo da yalnızlık muhabetlerini dinleyenler resmi ıcecegidir. @YoRuMSuZ görmeden radyo programiminda reklamını yapayım
Çay aşıkların yalnizlarin yoksulların şairlerin ve radyo da yalnızlık muhabetlerini dinleyenler resmi ıcecegidir. @YoRuMSuZ görmeden radyo programiminda reklamını yapayım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 1 Ksm 2015 #9 Çayım eksik olmasında iki lokmada eksik yerim misali ...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Ksm 2015 #10 Eğer içinizin ısınmaya ve yüreğinizin de demlenmeye ihtiyacı var ise Çay Eğer hem ısınmaya hem de ayılmaya ihtiyacınız varsa Kahve Ruh halimiz aslında bizden iyi biliyor ne isteyeceğini vesselam..
Eğer içinizin ısınmaya ve yüreğinizin de demlenmeye ihtiyacı var ise Çay Eğer hem ısınmaya hem de ayılmaya ihtiyacınız varsa Kahve Ruh halimiz aslında bizden iyi biliyor ne isteyeceğini vesselam..