Ben çay söyledim ama , sen kahve iç istersen ?
Sen anlat ben dinleyeyim , ben anlatayım sen dinle olur mu ??
Hani şu yüreğinin dibine attıklarını , yalnız taşıdıklarını , içini sıkan ama içinden çıkamayanları anlat bana ?
Ben de sana anlatayım , ilk ve son kez olarak paylaşalım olur mu ? ?
Sonra ne yapalım biliyormusun ? O dışarı çıkardığımız sıkıntıları bir çuvala doldurup denize atalım , dalgalar alsın götürsün ?
Deniz mi nerde ?
Kapat gözlerini şimdi , sahildesin bak , yakamoz var denizin üstünde . Dalgalar gecenin en güzel şarkısını söylüyor , sen bu gece dertlerini , sıkıntılarını denize attın diye ?
İyice sıyır yüreğinin içini , hiç bir sıkıntı tortusu kalmasın . Mis gibi deniz kokusunu da çek içine yüreğin ferahlasın ?
İçermiyiz bir çay daha ?
Bu çaylar keyif çayı olsun bu sefer , denize attıklarımızın ardından ?
İçelim çaylarımızı kalkalım artık , bu iç ferahlığı ile güzel bir uyku bizi bekler ?
Bak yarın güneş senin için doğacak ?
Tertemiz , pirüpak yüreğini kucaklayacak yeni bir gün ?
Her şey daha güzel olacak , neden ?
Bizler artık öyle istiyoruz da onun için ?
Lütfen ; çok sıkıldığın anlarda kendine vakit ayır . Al eline çayını , kahveni ve kapat gözlerini bu sahile gel , at sıkıntılarını denize , doldur yüreğine deniz kokusunu , yakamozu seyret , dalgaları dinle ?
Hiç kimsenin ruhuna , hayallerine ve rüyalarına el koymasına müsade etme ?
Hayalleri ve umutları kadar vardır insan yer yüzünde !
Bu gece dostlukla içilen tavşan kanı çayını benimle bu sahilde paylaştığın için teşekkür ederim ?
Lütfen ; çok sıkılıp , bunaldığın zaman buraya gel ama ruhunu dinlendir , sıkıntılarını denize at ve kendine bile dillendirip huzur dolu anının tadını kaçırma ?
Yarın , güneşin senin için yeniden doğacağını unutma !
Sevgilerle...........