• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

hayal ederek sinema yönetmenliği..

:v

biranda yüksek derecede bir ses duyar delikanlı ve pencereye doğru yönelir pencereden dışarıya dogru baktıgında ise bir yolcu uçağının düştügünü görür.. hemen polis imdatı arar bildiride bulunur telefonu kapatır .. hemen ardından yine telefon çalar ve telefondaki ses genç bir bayan sesidir...

Genç adam yuh der kendi kendine:D telefondaki bayan küçük kardeşidir cırtlak sesiyle abiiii bu akşam yemeğe bize gelcekmişsin annem söledi der.adam hay ben böle işin taaa der ve teli kapatır:D

Dolaptan bir bira alır ve bütün gün olanları düşünmeye başlamıştırki kapı çalar..kapıyı açar ve karşısında kimi görsün abooo:eek::eek:

:D
o da neyin nesiydii... bugün olanlar gözünden geçer ve karşısındaki doktorun öldü dediği genç bayandır... genç adamın kafasındaki soru işaretleri çoğalır ve genç adamı dahada bir şaşkınlık ve korku sarar... genç bayan korkma gerçegim der..

hahahaha :D
ve genc bayan ağlamaya baslar... psikolojisi bozuk bir çocuk gibidir...genç adam kızgın bir şekilde : 'eyy bayann nerden geldin hayatıma ..ne zorun vardı benimle.. gayet sakin bir hayatım vardı ama şuan kendimi bile tanıyamıyorum... nerdeyim kimim ben' der...

Bayan gence sen bir kurbansın der oyunun bir parçasısın der ve ona bir kağıt uzatır:)
gençte bayana sen testereyi çok izledin galiba manyakmısın der:) bayanda kes lan aç oku der:)

:)genç adam ağlamaya başlarr ... genç bayan niye ağladığını sorunca ... cevap sudur: annem aklıma geldi... birden bayanın telefonu çalar ve bayan biriyle tartışmaya başlarr telefonda... ilginç diyologlar geçer...

Telefondaki bayan birden bağırır saat kaç oldu baban bekliyo meraktan öldük nerdesin sen hee utanmaz diye bağırır.kadın ama anne der kadın sus konuşma sus diye bağırır:D

Geri