Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Ekm 2021 #251 Kimseyle fazla muhatap olmayan insanlar kendini beğenmiş değil,kendini korumayı öğrenmiş insanlardır. Kalplerine girmek zor ama, gözlerinden düşmek kolaydır...
Kimseyle fazla muhatap olmayan insanlar kendini beğenmiş değil,kendini korumayı öğrenmiş insanlardır. Kalplerine girmek zor ama, gözlerinden düşmek kolaydır...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ksm 2021 #252 Hayat bana neler ögretmediki ben bile cikamaz oldum hayatin bana ögretiklerinden ama mutlaka cikmam gerektigini anlatiyor israrla
Hayat bana neler ögretmediki ben bile cikamaz oldum hayatin bana ögretiklerinden ama mutlaka cikmam gerektigini anlatiyor israrla
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #254 Kurabiyelerin yaşam döngüsünde önemli bir yeri olduğunu öğretti
M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #255 CANISIKILANADAM dediki: Kurabiyelerin yaşam döngüsünde önemli bir yeri olduğunu öğretti Genişletmek için tıklayın... Sana kurabiye kargolayalım diye yapıyorsun ama hayır
CANISIKILANADAM dediki: Kurabiyelerin yaşam döngüsünde önemli bir yeri olduğunu öğretti Genişletmek için tıklayın... Sana kurabiye kargolayalım diye yapıyorsun ama hayır
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #256 violeta dediki: Sana kurabiye kargolayalım diye yapıyorsun ama hayır Genişletmek için tıklayın... Kamyon arkası söz hezimetinden sonra bunun asla gerçekleşmeyeceğinden eminim
violeta dediki: Sana kurabiye kargolayalım diye yapıyorsun ama hayır Genişletmek için tıklayın... Kamyon arkası söz hezimetinden sonra bunun asla gerçekleşmeyeceğinden eminim
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Ock 2022 #257 Hayat bana ilk gördüğüm insanların, ilk gördüğüm gibi olmadığını öğretti
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 11 Ock 2022 #258 her yaşadığım gün bir önceki günden daha tecrübeli olduğumu öğretti..