• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Hayatınızda Neyin Bedava Olmasını İsterdiniz..

kısa ve öz baktıgımızda herşeyin bedava olmasını istemek geliyor içten ama 2 tane sölücem:D otomobillerin hemde dizellerin bedava olmasını ayrıca benzinin de bedava olmasını isterdim:P:):D

Dürüstlüğün, mertliğin, dostluğun sevginin bedeli olmamasını isterdim ki kimse cimrilik etmesin ama insanlığın değerli olmasını isterdim paha biçilmesin ki değerini anlayalım

kısa ve öz baktıgımızda herşeyin bedava olmasını istemek geliyor içten ama 2 tane sölücem:D otomobillerin hemde dizellerin bedava olmasını ayrıca benzinin de bedava olmasını isterdim:P:):D
Ya dizel arabalar yada benzinin bedava olması bunlardan bir işine yaramazdı.Dizel arabayı bedava alırdın ama mazota para verirdin.Benzine para vermezdin ama benzinli arabayı parayla alırdın.Herhalade zaman darlığından yanlış istemişsin.:D

Dürüstlüğün, mertliğin, dostluğun sevginin bedeli olmamasını isterdim ki kimse cimrilik etmesin ama insanlığın değerli olmasını isterdim paha biçilmesin ki değerini anlayalım

PüüfS kanka edebiyat parçalama. Desene işte bankalardan para çekelim sonra ödemeyelim :D

Ben bu soruyu bir yerden hatırlıyorum ama nerden :D
Benzin diyorum beeeh :)
Süper olurdu benzin beleş olsa :(

Geri