K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #62 ~KaÇaK CaDı~ dediki: mutluluk Genişletmek için tıklayın... muhakkak bir bedelmi ödeniyor? mutlu olmak için...
~KaÇaK CaDı~ dediki: mutluluk Genişletmek için tıklayın... muhakkak bir bedelmi ödeniyor? mutlu olmak için...
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 6 Ksm 2015 #63 benim için bedavanın önemi yok emek harcamadan yada karşılığı olmadan birşeyin bana bedava gelmesi beni rahatsız eder..
benim için bedavanın önemi yok emek harcamadan yada karşılığı olmadan birşeyin bana bedava gelmesi beni rahatsız eder..
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 6 Ksm 2015 #64 kAşİf dediki: muhakkak bir bedelmi ödeniyor? mutlu olmak için... Genişletmek için tıklayın... aynen öyle mutlu olmak için acı çekiyorsun acıdan daha büyük bedel mi olur.. bedel ödüyorsun..
kAşİf dediki: muhakkak bir bedelmi ödeniyor? mutlu olmak için... Genişletmek için tıklayın... aynen öyle mutlu olmak için acı çekiyorsun acıdan daha büyük bedel mi olur.. bedel ödüyorsun..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ksm 2015 #65 ~KaÇaK CaDı~ dediki: aynen öyle mutlu olmak için acı çekiyorsun acıdan daha büyük bedel mi olur.. bedel ödüyorsun.. Genişletmek için tıklayın... doğru..
~KaÇaK CaDı~ dediki: aynen öyle mutlu olmak için acı çekiyorsun acıdan daha büyük bedel mi olur.. bedel ödüyorsun.. Genişletmek için tıklayın... doğru..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 29 Ags 2017 #67 buhurdan dediki: beynin Genişletmek için tıklayın...
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 29 Ags 2017 #69 Gerekli herşey bedava bence Beyin, oksijen, mutluluk, gülümseme, sevmek vs.vs liste uzar gider