KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ags 2009 #51 yıldızlara sesleniyorum..sevdiğimi geri verin bana..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 28 Arl 2010 #53 Yıldızlar yine size seleniyorum...sevdiğimii ban verin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Mys 2012 #55 Gokhan sen belkide farkinda bile degilsin...belkide hic farkina varmayacaksin...ben seni cook ama cook seviyorum...
Gokhan sen belkide farkinda bile degilsin...belkide hic farkina varmayacaksin...ben seni cook ama cook seviyorum...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Mys 2012 #56 Nasıl kızıyorum sitem edenlere ey mübarek niye hep karşı taraftan beklersin bir kezde gel sen nasılsın de yada sitem etme ...
Nasıl kızıyorum sitem edenlere ey mübarek niye hep karşı taraftan beklersin bir kezde gel sen nasılsın de yada sitem etme ...
Esr3 Özel Üye Özel üye 16 Ags 2012 #58 hep mi engel cikmasi lazim ugrasiyorim cabaliyoum yine olmuyor yine olmuyor nan bakkala gidiyorum diye cikip kaybolasim var
hep mi engel cikmasi lazim ugrasiyorim cabaliyoum yine olmuyor yine olmuyor nan bakkala gidiyorum diye cikip kaybolasim var
Gül 34 Usta 30 Ekm 2020 #60 Her sabah uyandığında beni farzet yanında Böylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden Fırsat verme gözyaşlarına söz geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara…
Her sabah uyandığında beni farzet yanında Böylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden Fırsat verme gözyaşlarına söz geçmez anılara Bugünü yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara…